Får se hur det blir nu då

Här ligger vi igen. Jag och Elsa. Sängkamraterna.
Pappan la sig inne i andra rummet redan från början idag och jag förstår honom. Jag hade gjort exakt samma om jag kunnat.
Ska jag vara ärlig så känns det bara helt jävla värdelöst att gå och lägga sig och försöka sova, för jag är väldigt säker på att kommande natt kommer påminna väldigt om den gångna och då blev man väckt typ fyrtioåtta gånger.
Men men. Man ska ju hoppas. Under kan ju faktiskt ske 😊


Annars har dagen ändå varit helt ok. Trots en vääääldigt snorig och något hängig Elsa. Men hon kämpar på ❤️
Vi for in till staden en snabbis innan hämtningen på dagis, det var en blöjrabattkupong i veckans reklamblad som man som småbarnsförälder gärna vill hinna nyttja 😉 
Albin ville inte åka hem från dagis idag och jag fick klä på honom under tvång och faktiskt bära ut honom till bilen. Tack och lov att det är ytterst sällan han sätter sådan sida till.
På hemvägen babblade jag på så mycket jag bara kunde om allt och sjöng också. Allt för att försöka hålla honom vaken och jag klarade det! 😊
Hemma dök han i säng och somnade som en stock.
Jag lyckades få i mig lite lunch snabbt i sällskap med en grinig Elsa. Försökte söva och lägga henne i sin säng men det gick inte och tillslut somnade hon ju på mig ute i soffan. Bättre än inget iallafall.

Peter kom hem nästan en timme tidigare så vi skulle komma iväg lite tidigare till farmor och marknaden. Det var bra! 😊 

Elsa fick ju såklart också en ballong! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0