Host. Snörvel. Prosit.

Imorse fick jag ofrivilligt hälsa hostan välkommen. Känner även av bihålorna och ömhet i tandköttet. Lika bra att köra allt när man ändå håller på.

Elsa och jag har inte varit bästisar idag precis. Jag har gjort allt för få henne att sova, medan hon gjort sitt yttersta för att INTE sova. 
Jag fick henne att somna efter frukosten imorse men efter bara en kvart blir hon väckt av jycken som jagar en av alla sjuhundra flugor vi har inne förtillfället. Han är inte riktigt lika smidig som en katt... 

I bilen till dagis passade iallafall bra att sova för den lilla damen.

På dagis upptäcker jag att Albins galonisar är putsväckborta. Han har ett par som alltid hänger där och de används nästan alltid när de är ute. Tydligen var de borta redan igår fick jag höra och han hade fått låna ett annat par. Jag och en av fröknarna försökte leta igenom kapprummet bland alla andra miljoner jackor och byxor men vi hittade dem inte. 
Vi får hoppas att någon råkat ta fel och att de kommer tillbaka. Det var ju inte ens några "fina" byxor. Ett Traderafynd. 

Tyvärr lyckades Albin somna på hem vägen och det resulterade i att han inte kunde somna här hemma. Lite typiskt eftersom jag lyckats söva Elsa ordentligt  och Albin ligger ju inte tyst inne hos sig, utan han ligger och pratar och sjunger för sig själv när han ligger och vilar och ibland blir det ganska högt. 
En halvtimme sov Elsa iallafall och jag hann precis slänga i mig lite lunch och hälla upp kaffet (som sedan hann bli kallt). 
Elsa var inte på långa vägar färdigsoven men skulle absolut inte somna om= en väldigt gnällig Elsa nu hela eftermiddagen.

Vi gick ut och jag försökte få henne till att somna i vagnen men det var lönlöst. Så vi gick in igen och nu äntligen har hon somnat, på mig. Det är ju hög tid att börja med middagen och risken är väldigt stor att hon vaknar om jag försöker lägga bort henne. 
Dilemma!!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0