Hemskt humör och glassträff

I förmiddags gick vi iväg till en ny lekpark som jag hittade häromdagen när jag var ute och gick. Den fick godkänt av Albin.
Hunden tyckte mest det var tråkigt att bara vänta och Elsa sov.
När mormorn och jag frös och började lessna gick det lätt att lura med sig Albin hem genom att trolla fram en Festis och ett kex 😊 

Under eftermiddagen slog Albin alla rekord i att testa och trotsa. Han var på Elsa HELA tiden, åt ingen mat, satt inte stilla, hoppade i soffan och betedde hemskt. 
Jag försökte byta blöja och kläder på honom och jag hann explodera tre gånger och ändå blev det inte färdigt. Tillslut lämnad jag honom och bad mormorn ta över. Jag kände att jag inte längre kunde bita ihop och var rädd att ta i för hårt. Fy alltså!
Vid tre skulle vi åka iväg på lekträff och det var SÅÅ nära att jag bara tog med mig Elsa.
Iväg kom vi tillslut och väl framme var Albin fråm som ett lamm.
Två femåringar, tre tvååringar och så lilla Elsa. Ni kan ju tänka er den ljudvolymen med alla dessa eftermiddagströtta barn 😉 Som grädde på moset fikade vi glass och fyllde på med lite extra socker 😉 Men det gick bra! Kul att lyckas få ihop en liten träff med vännerna iallafall. 
Hemma var vi vid sex och då fortsatte Albin med sitt tråkhumör. Men i sällskap av Bompa och en smörgås lugnade han ner sig.
Jag nattade Elsa och det gick på en halvtimme. Mormorn nattade Albin och också det gick lätt och smidigt. Toppen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0