Mitt och ditt samt att dela med sig.

I tisdags när jag var i affären kom jag äntligen ihåg att köpa en mugg till Elsa. BARA till Elsa. Albin har nämligen fått för sig att hon inte får dricka ur de muggar vi har hemma som är "hans". Trots att han oftast dricker ur vanligt glas nu. 
Men nu har lillstumpan en egen mugg som bara är hennes 😊 
Det första Albin la märket till när han kom hem från dagis den dagen var den nya muggen som stod på köksbordet.
Han fattade direkt att det var Elsas och att den var rosa. Och Elsa har fått ha den för sig själv 😊 


Oftast är Albin givmild med sina saker och låter Elsa få låna och leka med. Men ibland är det tvärt NEJ och då är det så. 
Vi har lyckats få honom till att rensa ut det mesta i bebisleksaksväg och gett till Elsa. Och Elsas leksakskorg är redan överfull!


Nu när Elsa ålar i 110 gäller det att se till att inte olömpliga saker ligger på golvet. Många av Albins bilar och traktorer är inte speciellt sjumånadersvänliga och vi försöker få Albin att hålla lite koll på sina saker. Det går väl sådär. 
Vi säger att han får skylla sig själv om han sprider ut sina saker så Elsa kommer åt dem. Och vi försöker få honom till att hålla sig inne på sitt rum, där han får sprida ut prylar hur mycket han vill men det går sådär även det.
En sak i taget 😊 

Kommentarer
Postat av: Farmor

Vilken underbar rosenknopp - "ena dan" har hon just dykt upp hos oss och "andra dan" blommar hon ut i full prakt :-). Farmor gråter nästan av glädje...

2014-10-18 @ 09:03:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0