Nattning igen

Jag har just nattat Elsa och sitter och väntar på att hon ska somna in ordentligt. Albin har just krupit i säng han också. Tillsammans med mormor som lässällskap.
Det blev senare än vanligt idag. Vi har varit ut till landet på eftermiddagen och timmarna bara försvann. Vi var hemma vid sju och Albin lyckades hålla sig vaken hela vägen. Jag babblade på om allt mellan himmel och jord och det fungerade denna gång! Bla kom vi fram till att vi ska önska oss stora lampor att sätta på biltaket av tomten. Sådana där stora lampor som lastbilar och bussar har. Det var Albins ide' att skriva det på önskelistan 😊 

På landet höll jag på att frysa ihjäl. Ruskigt kallt ute (ca 8 grader) och jag börjar undra hur jag ska klara vintern om jag redan fryser?!
Jag höll mig inne så mycket jag kunde och virkade. Albin var ute och åkte lådbil med morfar bla. Ända ner till sjön åkte dom! 😊 Sedan kom "Ovel"/Joel hem (moster och onkel bor ju där ute sedan några veckor tillbaka i väntan på inflytt i deras radhus som ska stå färdigt sensommaren nästa år) och Albin var på honom som ett plåster. "Ovel" är en stor idol. 

Vid middagen var Albin så trött så han inte ens orkade eller ville äta och tårarna var nära. Vi andra åt så snabbt vi kunde och styrde sedan hemåt. 

Nu sover Elsa riktigt gott så nu ska jag smyga ner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0