Onsdag

Till elva igår kväll kämpade Elsa emot John Blund. Efter mycket protester somnade hon tillslut mellan oss. Och natten var väl ändå ok men morgonen var värre. Hon vaknade samtidigt som Peter och Albin gick upp och jävlars vad förbannad hon var! Så fort vi kom upp ur sängen och ut ur sovrummet tystnade hon och allt var frid och fröjd. Vad är det för fel på vårt sovrum egentligen? 
Vi satt med vid köksbordet medan grabbarna åt frukost och när de åkte mot dagis vid halv sju gick vi och la oss igen. Märkligt nog somnade damen ganska omgående och utan en enda protest. Tack för det!
Jag vaknade vid halv nio och strax efter vaknade också Elsa. Pigg och glad. 

Frukost och sedan ut med hunden. Hem en stund och sedan styra mot dagis och  hämtning av brorsan.

Efter middagsvilan gick vi ut.
Usch, jag tycker inte det är så roligt att vara ute såhär års. Eller jo, så länge man har något att sysselsätta sig med och hålla kroppstemperaturen är det friskt och skönt att vara ute. Men nu när jag har en Elsa i vagnen att sysselsätta genom att rulla vagnen så är det lite meckigt att hålla på med annat också och då börjar man frysa.
Albin kan iallafall konsten att hålla sig sysselsatt och varm både ute och inne. Det är bra!

Idag somnade Albin ganska omgående efter nattningen, helt själv.
Elsa är lite trögare. Jag har precis bytt av med Peter. Nu är det hans tur att försöka. Tack och lov är det iallafall ljudlösa protester ikväll. Än så länge....Såhär roligt tyckte Albin det var

När Elsa fick plommonpure' huggtänder

Hihi! Sötnötarna <3 

Kommentarer
Postat av: Mormor

Vilka fina barn :)

2014-10-15 @ 20:07:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0