Tisdag

Igårkväll skedde ett mirakel i detta hus! 
Jag nattade Albin och han somnade pangboom utan ett pip. Och sov hela natten.
Pappan nattade Elsa, direkt i hennes egna säng och det tog knappt en halvtimme. Utan skrik och gap. Hon sov nonstop till halv tio, åt och somnade om utan några protester. 
Än finns det hopp med andra ord! 😊 
Dock dröjde det inte länge efter att vi lagt oss vid elva till dess vi hade en Elsa mellan oss igen. Jag tror hon drömde för det lät som hon låg och grät i sömnen den lilla kraken och efter en stund började hon gråta på riktigt. Kom över till oss och somnade om omgående. Sedan sov hon hela natten tror jag med bara ett nattmål och inget trilsk. Duktig tjej! 

Imorse var duktiga tjejen trött och jag fick väcka henne lite efter åtta. Vi hade ju simhallen i förmiddags var ju tvugna att gå upp i tid för att hinna. Typiskt!

Simhallen gick toppen som vanligt. Tyvärr var det sista lektionen för steg ett. Men vi börjar steg två och två veckor! 😊
Elsa plaskar på och gillar sångerna. Hon är faktiskt jätteduktig med att hålla munnen stängd och inte få in massa onödigt vatten.
Vid sista lektionerna testar vi alltid på flytvästar och det känns nyttigt. Att se och känna hur både västen och barnet beter sig i vattnet.
Duschningen och ombytningen efter badet är alltid lika intressant och spännande varje vecka. Idag var vi sex bebisar, sex mammor, en mormor och fem babyskyddstolar som trängdes i lilla omklädningsrummet. Trångt! Men ändå lite kul 😊 

Elsa somnade som en stock på hemvägen i vanlig ordning och vaknade inte ens av hundens hysteriska glädjeskällande när vi kom hem.
Strax efter oss kom Albin hem från dagis. Hämtad av farfar. Hopp i säng för grabben och jag kunde äntligen stoppa i  mig lite efterlängtad lunch.
Elsa hade inga planer på att vila någon mera middag utan ville bara leka. 

Albin vaknade vid två och var faktiskt på bra humör! Underbart!
Vi åt lite mellis och gick sedan ut. Bäddade ner Elsa i vagnen och hon somnade efter en liten promenad. 

Kokfisk och äggsås till middag och båda barnen åt jättebra. (Fast ingen äggsås till Elsa.) Albin fortsätter ju vara i sin tråkiga matperiod och vi förstår inte hur han orkar hålla igång så som han gör trots att han knappt äter. 

Resten av kvällen lektes det och barnen samarbetade med att riva sönder en katalog 
Skitkul tydligen. 


Nu är båda nattade. Elsa sover på mig och jag ska försöka lägga över henne till sängen. 
Albin har just börjat oja efter pappa hör jag... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0