Albin och pottan

I våras hade vi förhoppningen om att vi skulle ha en bjöjfri (iallafall hemma) Albin. 
Det blev inte riktigt så. Vår son hade inte samma visioner som sina föräldrar. 
Vi har testat ALLT! Guldstjärnor och mutor så som tex. glass och paket. Han har sprungit mer naken är påklädd hela sommaren, han har kissat så det runnit längs benen, han har kissat i kalsongerna. Han har kissat stående, sittandes och liggandes. Vi har försökt få honom att kissa i en buske eller i riktiga toaletten. Vi har tjatat och gnatat och även provat att inte tjata. INGET har intresserat honom. Ett par gånger fick jag honom att kissa på pottan men då nästan med våld för jag såg att det började droppa och jag tryckte ner honom på pottan. Som han två sekunder tidigare just suttit på.

Vi fick helt enkelt inse att han varit för omogen och inte haft intresset.
Men samtidigt så upptäckte vi i slutet av sommaren att han nästan varje morgon var torr i blöjan och kan han hålla sig hela nätter så borde han ju fixa det dagtid också. Vi började med att sätta honom på pottan direkt när han steg upp morgonen om vi såg att blöjan var torr, men det gick sådär. Oftast satt han en stund och inget kom, på med blöjan och en minut senare var den överfull.


Men nu! Det senaste dagarna har han kissat på pottan flera gånger och senast idag tom. TVÅ gånger! Nu börjar det likna något! 
Vi har sagt att han får en glass när han kissat eller bajsat på pottan och det fungerar över förväntan. Just nu :) 

Förslag på lite olika förströelser när man sitter på pottan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0