Godnatt

Vi hade turen att farmor kom hit i eftermiddags igen. Hon och Albin höll till ute hela eftermiddagen medan jag och Elsa dammsög inne. Hon satt så snällt och tittade på. Men det var nog jobbigt att iaktta för en stund efter somnade hon ute i vagnen. 

Farmor tackade för sig när Albin parkerade sig framför Bompa och jycken blev så olycklig när hon åkte.

Albin hoppade i säng och jag började proceduren med att söva Elsa. Hon är totalt hopplös att söva nu. Dag, kväll som natt. Hon kämpar emot tröttheten och de tunga ögonlocken så mycket hon bara kan och då blir det bara värre. Men hon somnade efter mycket om och men och då gick jag in till Albin istället. Han ojade sig efter mamma och hade lite svårt att somna. Trots att han nästan gäspade käken ur led. Efter en halvtimme fick han lite mera mjölk och jag var tvungen att gå för att kissa och titta till Elsa. Sa jag. Och medan han väntade på att jag skulle komma tillbaka somnade han ganska omgående ;)

Men jag förstår inte hur ensamstående orkar med sådant här helt själv sju dagar i veckan?! 
Det har varit två ändå ganska lätta kvällar här hemma dessa dagar men ändå är jag helt slut. Man är väl bortskämd helt enkelt. 

Nu ska jag sova och hoppas på att natten förblir lika lugn som den är just nu. Elsa åt vid halv tio så hon borde sova ett par timmar nu. Men man vet ju aldrig. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0