Måndag och morgon

Vi är redo för en ny dag och ny vecka.
Jag tyckte det var lite tidigt att kicka igång dagen innan halv sju imorse men mina barn tyckte annat. Hade inte Albin först legat och ropat "min paaaappa" och sedan bytte till "min maaaamma" så hade gärna Elsa sovit en liten stund till. Och likaså mamman.

Mamman har snorig näsa, ont i örat och fruktansvärt trött så ögonen bokstavligt går i kors. 
Annars är livet på topp 😉 

Det första Albin sa när jag kom in till honom imorse var: "fint äder dag"/fint väder idag, och det trots att hans persienner var nerdragna. Hoppet lever 😉 

Elsa har jag redan hunnit söva två gånger nu efter frukosten och ändå sitter hon här i mitt knä nu.
Den damen är inte inne i sin bästa period just nu. Att somna är hemskt hur trött hon än må vara. Middagsvilorna varar knappt en halvtimme åt gången längre om man ens får henne att somna.
Nätterna innehåller fortfarande typ trehundraelva uppvak, MEN hona somnar iallafall om typ på direkten nu.
De senaste kvällarna har hon inte heller bara sovit en kvart i stöten utan istället flera timmar i sträck. Tjoho! 😊 I fredagskväll sov hon som en stock trots att Albin klampade runt som en elefant och jycken skällde som besatt när mormor och morfar kom. Men givetvis vaknade hon ju vid halv elva, exakt en halvtimme efter att jag lagt mig och precis börjat somna in.
Även i lördags, efter dopet sov hon bra och sammanhängande på kvällen från efter åtta. Hon slog dessutom rekord i att sova i egna sängen ända fram till ett eller två på natten. Dock med ett uppvak för käk men ändå 😊

Ja jag undrar när den lilla damen behagar börja sova på nätterna igen. 
Såhär mycket som hon sover i våran säng nu på sex månader har inte Albin gjort på sina två år sammanlagt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0