Mitt i veckan

Inatt kom första ordentliga frosten här. Den tog det mesta i växtlighet. Nu kan man (äntligen) börja röja ur växthuset för denna säsong och slippa ha dåligt samvete över att man varken hinner eller orkar ta hand om vattning och skörd.

Det var vara ett par grader ute när jag och Elsa var ut med jycken imorse. Elsa byltades på ordentligt och hon såg ut att ha det riktigt gott i vagnen
Hon somnade tom! Hon sov vidare en stund när vi kom hem igen och jag passade på att få lite pyssel till dopet gjort. 
Sedan var det dags att hämta hem dagispojken. Förmiddagarna går ruskigt fort! 

Elsa har slutat att sova bra på dagarna nu också så det blir inte mycket gjort här hemma längre. Bara det nödvändigaste. Om ens det.

Efter middagen bäddade jag ner Elsa i vagnen igen och tog en promenad. Hon somnade och sov en bra stund även när vi kom hem och vagnen stannade. 
Hon är ju trött typ hela tiden nu när hon inte sover någon längre sammanhängande sömn varesig dag eller natt. Och att somna har blivit hemskt! Vår dotter vet hur man skriker som en stucken gris. 


Ikväll har vi en nattningskväll delux. Pappan ligger inne i sovrummet med Elsa på sig (och vid det här laget, drygt en timme senare sover nog båda två ;). Jag ligger inne hos Albin sedan en halvtimme tillbaka och jag TROR han somnat nu. Har inte vågat försöka smita ut ännu :) 
Och jag som tänkte beta av lite sysslor när de lagt sig. Nu är jag ju bara trött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0