Sömnlös natt

Natten till idag var hemsk! Elsa vaknade vid tolv-ett någon gång och kom över till oss. Hon låg och snurrade och knorrade ända fram till tre. Hon vaknade halvthysterisk ett par gånger och jag tror det var magknip, för när hon tillslut lyckats klämma fram en liten fis somnade hon ganska snabbt om.
Jag hade samtidigt världens hemskaste huvudvärk. Blunda var jobbigt och titta var jobbigt. Låg jag ner höll jag på att kräkas och satt jag upp höll huvudet på att explodera. Gråten var nära.
Gick upp och tog två panodil och tillslut måste det lättat för jag somnade.
Misstänker att det var något migrän liknade och det var ju tur att panodil hjälpte, det har det aldrig gjort tidigare då jag haft migrän.

Vid halv sju vaknade både Elsa och jag av pappans väckarklocka, vi låg kvar och drog oss till halv åtta. Vi skulle ju vara i simhallen klockan tio och för att hinna med allt innan som måste göras var det bara att gå upp.

Albin har varit hemma från dagis idag. Igårkväll upptäckte jag något som liknade blåsor på hans hand och jag vet att det är barn på dagis som haft/har höstblåsor. Så han blir hemma hela denna vecka. Två veckor klarade vi oss efter semestern innan det blev sjukstuga här hemma. Hela sommaren har vi klarat oss utan förkylning och sjukdom så vi ska väl inte klaga egentligen.

Albin och farfar underhöll varandra medan jag och Elsa var i simhallen och handlade på hemvägen.
De hade ätit "kånker"/pannkakor till lunch och när vi kom hem igen vid tolv var det precis lagom för middagsvila.
Båda barnen sov lite drygt en och enhalv timme. 

Eftermiddagen tillbringade vi ute. Riktigt soligt och varmt väder idag. 

Nu har jag just nattat en trött liten Elsa. Hon somnade så fort huvudet landade på kudden (som hon inte har). Lillstumpans näsa började rinna nu i eftermiddags så även hon känner sig väl lite risig av förkylning. Såhär i efterhand var det väl inte så bra att vi var och badade i förmiddags, men då visade hon inga tecken på sjuka.


Nu håller vi tummarna för en bättre natt än den gångna. Dessvärre är väl inte oddsen så stora för det... 

Kommentarer
Postat av: Mamma / Mormor

Önskar er alla en riktigt god natt!
Det behöver ni.

2014-09-02 @ 20:47:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0