Stök och bök damen

Jisses säger jag bara om igårkväll! Vår lilla dotter var skogstokig. Lite efter åtta hade hon sovit färdigt. Tyckte hon själv. Hon satt med oss och tittade på tv och sedan tog pappan med henne ut i vagnen. Hon var vaken när de kom tillbaka in igen. 
Sedan gick det överstyr helt. Hon blev skogstokig så fort hon inte fick stå eller sitta upp spikrak i ryggen. Visade vi henne nappen började hon skrika som besatt och när vi gick in i sovrummet fick hon total panik. 
Efter tio fick jag nog. Jag höll henne så hårt jag nästan kunde mot mig så hon inte kunde åla sig loss och ansiktet uppåt så hon inte kunde spotta ut nappen och sedan gungade och vaggade vi. Det låter rätt brutalt men det var tvunget. Ingen kom till skada ;)
Hon somnade efter bara några minuter efter att jag stått och joggat på stället. (Det är tur vi inte har några grannar som ser och tror vi är tokiga. Eller undrar vad det är för himla skrik.)
Och det gick faktiskt att lägga ner henne i hennes sängen utan att hon vaknade! 
Jippie! Tyst i huset närmare halv elva! ;)


Jag misstänker att hon var övertrött och allt blev liksom fel. Hon hade nog behövt ytterligare en vila på eftermiddagen men det lyckades vi inte med.


När hon äntligen låg i sin säng och sov igårkväll sa pappan: nu sover hon nog länge av utmattning.
Men nja, hon vaknade redan vid ett för lite knorr, bök och käk. Men sedan tror jag hon sov bra ända till halv sju eller nått. 


Det mest ofattbara är ju att inte Albin vaknade av allt liv. Han tycks sova som en stock och inte höra något. Det är bra!  :)


Den lilla stök och bök damen har börjat möblera om på skötbordet nu också.
Libressbindan som prasslat så fint och som hon roat sig med vid blöjbytena är inte rolig längre. 
Nu ska det vara större grejer. Hela paketet med tvättlappar är mycket bättre tydligen :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0