Tisdag

Fan vad jag hatar att vara förkyld! Ge mig lite feber så man ligger däckad en dag och kroppen rensas, istället för att man går och är halvhängig, snörvlar och rethostar. 

Elsa tyckte det var onödigt att försöka somna om imorse efter att storebrorsan och pappan pussat oss hejdå vid halv sju så vi gick upp ganska snart efter det. 
Hon åt frukost och sedan klädde vi på oss och gick ut. 
En kylig morgon med bara tre grader men oj vad härligt det var! Solsken,  vindstilla och frisk luft att andas.
Elsa somnade i vagnen, mitt i hunddramat och hon sov riktigt gott. Jag var tyvärr tvungen att väcka henne när klockan närmade sig halv tio och vi skulle åka till simhallen.

Simhallen gick bra som alltid. Elsa testade på sin första kallsup och tog också ett ofrivilligt dyk. Men vad gjorde väl det? Hon sprattlade och kvittrade vidare ändå.
En nöjd badtjejja ❤️


Albin hämtades av farfar på dagis och även det gick fint.

Albin sov middag utan trilsk och Elsa sov två kortare lurar innan jag gav upp och tog upp henne istället.

Efter lite mellis gick vi ut och lyckliga Albin fick åka med farfar i traktorn.
Jag försökte söva Elsa i vagnen men det var lönlöst. Vi gick in istället och helt plötsligt får jag världens käftsmäll, jag blir jättetrött och känner mig febrig. Lägger mig på sängen för att försöka söva Elsa innan jag börjar med middagen men så långt kom jag aldrig. Elsa somnade på mig och jag somnade också kort därefter.
Peter kommer hem och hittar oss latmaskar sovandes! Oj så skönt och välbehövligt det var! 😊 
Peter får göra middagen och turligt nog hade jag planerat pyttipanna. Snabbt och lätt.

Jag känner mig risig resten av kvällen och gjorde så lite jag bara kunde. 
Elsa nattades ganska lätt och vaknade bara upp två gånger mellan sju och nio.
Albin hade lika svårt som vanligt att somna och efter typ en kvart började han gnälla efter "paaaappaaaaa". Pappan ligger där inne till närmare åtta innan grabben äntligen sover. 
Varför ska han ha det så svårt att somna nu? Han går ju som en zombie här hemma hela kvällen men ändå kan han inte somna.


Natten var som vanligt. Våra barn är cynkade med varandra.
Redan innan tolv vaknar Albin och gnäller (samma visa som igår) och i samma stund vaknar även Elsa och knorrar (precis som igår). Pappan går in till Albin och jag flyttar över Elsa till vår säng (lika som igår). Albin somnar efter en stund och pappan kommer tillbaka in till oss. Elsa somnade om ganska omgående efter att hon kom över till mig (som varje natt) och har vaknat och knorrat några gånger inatt, som vanligt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0