Vi är trötta!

Vi vaknar upp till ännu en dimmig morgon. Både ute och inne i våra huvuden.
Ingen rolig natt inatt.

Elsa hann vi söva om tre gånger mellan halv åtta och tio igår kväll.
Först var det två rapar som satt sig på tvären. Nästa gång var det käk dags och tredje gången var hon bara lite sällskapssjuk tror jag för hon somnade ganska snabbt om på mitt bröst. 

Albin somnade själv och utan svårigheter när han la sig vid sju och sov som en stock ett par timmar innan han vaknade och det var kissigt i sängen. Igen! (I fredags morse vaknade han med kissig säng och likadant efter middagsvilan). Han somnade om igen så fort vi bäddat rent. 

Peter och jag gick och la oss runt elva och någon gång efter det, när jag just somnat, vaknar Elsa och bökar. Hon kom över till oss och resten av natten har hon försökt med att slå något rekord gällande gnällig natt. Hon lyckades. Jag tror inte jag överdriver speciellt mycket när jag säger att hon vaknat och stökat minst en gång i timmen.

Någon gång mitt i natten vaknar också Albin och ojar sig. Peter går in till honom och han somnar faktiskt om.
Efter sex imorse var det dags igen. Blött i sängen. Igen! Vad händer liksom? Albin som faktiskt varit nattorr mestadels sedan i somras. Och varför börjar blöjorna läcka nu helt plötsligt? 
Pappan och Albin gick upp och la sig på soffan med Barnkanalen. 
Jag och Elsa låg kvar i sängen, även hon hade ju vaknat såklart men jag tror nog att vi tillslut lyckades slumra en liten stund till. 
Och efter det vaknade jag med världens huvudvärk. 

Hoppas ni haft en bättre natt och start av dagen ;)

Grabbarna påväg ut med hundskrället 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0