Vi tycks ha överlevt dagen

Elsa snörvlade och knorrade heeeeela natten. Man var ganska grötig i skallen imorse när man var tvungen att gå upp. 

Elsa har sovit lite titt som tätt idag men har vaknat av minsta lilla ljud, om nappen trillat ur eller om vagnen stannat. 

Albin hade en grinig förmiddag och kom på att han inte orkade gå längre när vi kom halvvägs på kissrundan med jycken imorse. Han ställde sin lilla vagn vid sidan om vägen och skulle bli buren och för att komma hem någon gång igen var det bara till att bära honom. Kände inte riktigt att alternativet att låta honom stå kvar där själv och tjura var bättre. 
När vi kommit rund den lilla rundan och var hemma igen kom han ju på att vagnen stod kvar där borta= gap och skrik. Fast han orkade ändå inte gå och hämta den. 
Han fick gå in och vila upp sig lite istället. Det gjorde han också men somnade aldrig på den timmen han låg. 

Efter lunchintag (Albin åt cirka tre tuggor och resten hällde han ut på golvet) gick vi ut. Otroligt varmt och soligt idag. Shortväder igen! 
Vi lyckades hålla sams ute alla tre i flera timmar. 
Men efter två slog tröttheten till och djävulshornen växte fram på den lille herrn. Han åkte i säng igen och somnade bums. Pappan fick äran att väcka honom när han vid tre kom hem från jobbet. Och djävulshornen satt kvar även efter tuppluren ;) 

Efter middagen (som även den hamnade på golvet efter tre tuggor) gick vi ut på promenad. Skönt att gå en ordentlig runda. Elsa somnade och Albin samlade sig även han under vagnturen. 


Nu har pappan och Albin just kommit hem från en tur iväg på jobb. Låsa en dörr. 
Elsa ligger och kravlar på golvet.

Jag är helt slut som artist. 
Har tröstätit kexchoklad och druckit för mycket kaffe under dagen så ont i magen har jag också. 

Nu ska snart uppdrag natta barn inledas.... Lär ju bli liv i luckan igen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0