Andra halvan av söndagen

Vi stannade till hos farmor igår för att hämta med oss hunden hem efter Fjärilshuset, Albin ville så gärna gå in en stund hos henne så vi gjorde det. 
På mindre än en minut var alla leksakerna utspridda i vardagsrummet 😉
Albin fick för sig att han skulle ha glass och när han inte fick det (farmor hade faktiskt ingen glass hemma) bröt han ihop i blandad trotsprotest och ledsamhet. Farmor fick dåligt samvete och försökte trösta. Lönlöst.
Jag och Elsa försökte njuta av en stor portion rabarberkräm i oljudet.
Efter mutning med en skål havrekuddar och juice samlade han sig äntligen tillslut. Det var väldigt viktigt att han skulle sitta vid lilla bordet på lilla stolen
Elsa fick tag på rivjärnet och lallade glatt omkring med 😊

Vi var hemma vid halv fyra. Barnen var trötta och jag helt slut men bara till att ställa sig vid spisen och fixa middag.
Pappan kom hem från jobbet framåt halv fem, lagom till maten. 

Albin var fullkomligt okontrollerbar efter att vi kom hem och det bestod resten av kvällen. Han bara härjade runt, åt knappt något och struntar blankt i vad vi säger. 
Pappan försökte dra igenom med dammsugaren och bad Albin hundra miljoner gånger om att plocka upp alla bilar som låg utspridda på golvet i hans rum vilket han INTE gjorde.
Han hade rumsarrrest så gott som hela tiden sedan vi kom hem och åkte i säng redan vid sex. Utan Bompa. Efter åtta lyckades han somna. Dessförinnan var han upp tusen gånger, låg och härjade och sparkade i väggen bla. 
Ofattbart nog vaknade inte Elsa av oljudet. Alltid något! 😊 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0