Att besöka toaletten.

Efter man fått barn är gångerna man är själv inne på toaletten väldigt sällsynta. 
Ibland har man en som sällskap och andra gånger två. Eller varför inte tre? Hunden är också han med på ett hörn vissa gånger. 

Oftast är det bara Elsa jag behöver samsas med nu. På ett sätt är det bra att ha med henne in på toaletten för då ser jag vad hon gör. Den lilla damen kan annars hinna hitta på massa dumt de 30 sekundrar jag lämnar henne och springer för att lätta på trycket.
Men att ha med henne in på toaletten är en match det också! Att få med henne in dit är inga problem, snarare att få ut henne därifrån när behovet är gjort.
Det roligaste är att lyfta på tvättkorgslocket, fiska upp smutstvätt och slänga ut det på golvet. Eller dra fram lådorna med hennes rena kläder i och slänga ut på golvet. Eller varför inte gräva fram gamla blöjor ur papperskorgen?
Toalettstolen är en mycket intressant grej. Den har ett lock man kan lyfta på och när man släpper det smäller det. Man kan också stoppa ner saker under locket, för det har hon ju sett att mamma gör. Och längst ner finns det vatten! Wow! 
Bredvid toaletten sitter toarullen, den kan man dra i. Och dra lite till i. Sedan kan man strimla pappret man drog loss i små bitar och antingen sprida ut på golvet eller rusa ut i hallen och stoppa i munnen. Men man kan också lyfta på toalocket och slänga ner papper där. Så gör mamma!

Det kan också låta konstigt ur toaletten när mamma sitter på den. Det kan både skvala och plumsa. Mycket fashinerande och Elsa tittar förbryllat, går närmare och försöker få en skymt ner i toaletten. Haha! 

Men att sitta på toalocket i mammas knä och borsta tänderna är det absolut värsta som finns just nu!

Och hittills har det inte provsmakats eller pillats på toaborsten! Även om det inte varit långt ifrån. Hua! Min mardröm!


Albin följer sällan med in på toaletten men igår fick han ett infall och skulle med, när Elsa sov och jag faktiskt skulle kunna få skita ifred egentligen. Men men.
Jag satte mig på toaletten och Albin drog fram pallen och satte sig mittemot.
- Pluns! Sa han när behovet landade i toaletten. 
Du bajsar!
- Ja jag gör ju det. Ska inte du sällskapa med mig på pottan nu då? Frågade jag.
- Nä. Pluns igen! Oj! Du kissar också! Få se!!
- Haha! Nä du! Där går gränsen unge man. 
Det är här det händer! 
(Ja vi har brandsläckaren inne på toan! Den har fått stå kvar där efter att vi flyttade bort den från hallen när Albin var mindre och höll välta den på sig) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0