Besök på sjukhuset bla.

Förmiddagen spenderades ute idag. Elsa vaknade vid halv elva så jag fick en stund i ensamhet i solen, lyssnade på fåglarna som nästan kvittrar sig hesa 😊

Vi åt lunch och gled sedan in mot stan. 
Albin hade tid till röntgen klockan ett och egentligen var det tänkt att pappan skulle följa med men eftersom jag skulle ta prover så slog vi ihop ärendena. Tanken var att Peter skulle ta Elsa medan jag tappades på blod men det hann inte bli min tur innan grabbarna var tvugna att kila iväg till röntgen. 
Det gick bra ändå! Elsa satt snällt i vagnen och tittade på medan tanten stack mamma i armen tre gånger för att få lite blod. Jag är jättesvårstucken och idag var det tydligen extremt, plus att när hon väl hittade in i ett kärl så hann det bara komma några droppar innan mitt blod tog "slut". Men på tredje försöker gick det men det tog tid att fylla de fem rören.

För grabbarna hade det gått smidigare. Albin är ju så duktig! Ta kort på magen är ju ingen match för honom 😉 Ett bokmärke fick han med sig därifrån. 

Vi åkte vidare till Ica för handling. Men först den utlovade fikan. Albin bestämde redan igår att han skulle ha en dammsugare och äpplefestis.
Vi satte oss ute och vi hann bara ut innan en fågel sket på vagnen. Morrrr!!! Men det gick bra 😊
Albin testade sin första slusch (stavas?) och det var gott! Varken jag eller Peter hade heller aldrig testat så vi bad och bönade om att få smaka. "NEJ!" Fick vi till svar. Tillslut snodde vi åt oss en provsmak båda två och Albin blev förbannad, varpå gubben bakom började skratta och påpekade att det var en bestämt liten grabb vi hade 😊
Men Elsa fick smaka minsann! Henne matade han så snällt
Och hon bara gapade efter meeeer! 😊

Handling och så styrde vi hem. 
Båda barnen somnade i varsin bil även idag.
Albin vaknade på skrikochgaphumör. Pappan och han la sig och tittade på youtube och då lugnade han ner sig. Ända till pappan tyckte det var färdigtittat. Då började gapet igen. Och det smittade av även på Elsa...
Middag och så gick vi ut
Lite trädgårdsfix, lek och promenad blev det innan vi gick in och det var Bompadax.
Jag skulle natta Elsa. Ikväll var hon hopplöst övertrött och möblerade om i sängen, sjöng och hånskrattade åt mig. Lite över en timme dröjde det innan hon tillslut sov.
Albin somnade ovaggad vid sju.
Elsa sov som en stock till halv tio och sedan dess har hon knorrat till och från. Ser ut att bli ännu en böknatt. Peter har redan från början bäddat ner sig inne i andra rummet. Både han och jag är inne i en otrolig trötthetssvacka. Men nästa helg får vi sovmorgon!!! 😉

Det fortsätter blomma ute ❤️ 


Idag fick vi hem provsvaren på Albin och både blod och avföringsproven ser helt normala ut. Skönt! Troligtvis är det "bara" en trög mage han har. 

Kommentarer
Postat av: Mamma /Mormor

Skönt att Albins prover var bra! Hoppas de hittar felet i ditt knä. Idag får ni gratta Albin på namnsdagen. ;-)

2015-04-23 @ 06:53:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0