Fredag

Ja i förmiddags drog vi iväg på lite lekparkshäng men först hade vi några ärenden att uträtta. Jag förberedde Albin med att tala om att vi skulle besöka två affärer innan vi skulle gå till lekparken för att förhoppningsvis slippa tjatet och gnället innan vi kom dit och det gick hur bra som helst! 😊 Vi kom ju tom. innan affärerna öppnade så vi var tvugna att sitta utanför och vänta men det gick galant. Och det blev faktiskt tre affärer istället för två 😉 En av den var en barnklädesaffär som har 30-50% på allt och jag var ju såklart tvungen att kolla. Men jag höll mig i skinnet och köpte bara två par strumpbyxor, en bikini och två hårsnoddar till Elsa för bara 130kr! Jag vet att hon inte behöver en bikini men den var så fin och jag smälte av bara tanken på att se henne tulta runt med den på sig i sommar! 😊 Och inte har hon tillräckligt med hår för att kunna ha tofs än heller. Men den tiden kommer också.
Albin hittade en lekhörna och dukade upp till te och tårtkalas 

Sedan gick vi till lekparken. 
Jag hade hoppats att Elsa skulle hinna somna i vagnen på vägen dit men icke! Hon har inte tid att sova när hon åker sulkyn som är framåtvänd.
Kul hade dom men fy så det blåste! 
Elsa gillade stället skarpt och har plockat sina livs första fimpar... Hennes humör var ju ganska labilt och tillslut fick hon nog och försökte rymma
Brorsan sprang efter och försökte stoppa men hon bara ångade vidare 😊
Matsäcksätande hann vi med innan vi/jag fick nog med gnabbandet med Elsa och vi istället plockade ihop och gick tillbaka till bilen. Albin protesterade nästan ingenting! Kors i taket! 
Elsa hann slumra cirka fem minuter i bilen och väl hemma tog det nästan en timme att söva om henne igen.
Albin fick för sig att han skulle vila nere hos farfar så honom såg jag inte skymten av på flera timmar. Senare fick jag höra att han faktiskt somnat och att farfar fick ruska liv i honom 1,5 timme senare. Trött grabb ❤️
Elsa sov alldeles för kort middagsvila även idag och fortsatte ha ett ostabilt humör under eftermiddagen också.

Eftermiddagen spenderades ute. Jag trädgårdsgrejade lite och barnen lekte mest i sandlådan. 

Igår ville Albin hellre sitta uppe med oss i soffan än att gå och lägga sig, vilket han inte fick då. Men idag fick han det och ostbågar och chips ville han ha. Mysigt att mysa tillsammans i lugn och ro utan en Elsa som far runt som en virvelvind 😉 och han satt så lugnt och fint i soffan ända till åtta. Då blev det sängen.

Idag har jag bäddat ner mig i eget rum! Peter har sovit här hela veckan så nu är det min tur! 😊
Igår hann jag ju bara skriva att Elsa sovit så bra hela kvällen innan hon precis efter det började med sitt knorr. Jag försökte få henne att somna om i sin säng men gav upp snabbt. Men tillsammans med mig dög bra.
Inatt är det alltså pappans tur och han har just varit upp och gjort mer välling åt damen som precis inlett kvällens knorreri. 

Godnatt! Måste vila upp mig nu så jag orkar trängas och armbågas med alla på vårens stora barnloppis imorgon 😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0