Hektisk dag igår

Igår var det en riktig flängaframochtillbakadag för oss.

11.30 åkte jag och Elsa för att hämta Albin på dagis. 
Hemma igen 12.20 och då servera Elsa och mig lunch och sedan söva damen för middagsvilan. 
Albin som hann somna i bilen på hemvägen hade ingen lust alls att lägga sig så han lekte istället inne på sitt rum.
Mellis till Albin (stackars Elsa hann inte få något) och sedan väcka Elsa efter knappt en timmes vila och packa in oss i bilen för att styra in till staden.
15.20 Hade jag tid på vårdcentralen för mitt knä och prickkoll. Peter mötte upp oss och tog barnen. Prickarna var inget att bry sig om sålänge de ej stör mig. Knät kom vi inte fram till något speciellt mer än att ville ta prover och utesluta lite saker. 10 minuter senare gick jag därifrån. Proverna skulle tas nere på sjukhuset och eftersom vi hade föräldramötet att passa tiden till och hinna äta innan och hem och lämna barnen så bestämde jag att ta proverna idag istället.
Vi åt middag på Donken innan vi åkte hem. Och jag känner mig som en skitdålig förälder varje gång vi besöker Donken hela familjen vid middagstid. Nu händer det ju inte ofta, knappt en gång i månaden ens men det vet ju inte de andra som är där. Haha! Happymeal till den stora och en burkmat till den lilla.... Inget fel alls med det egentligen men som mamma får man ofta konstiga tankar och skuldkänslor 😊
Förresten så måste nog Elsa få sin egna happymeal hädanefter. Hon nöjer sig inte längre med "bebismat" och är fullt medveten om vad vi andra äter. Hon nallade av både min och Albins hamburgare samt lite pommes. Dricka skulle hon ju såklart ha också! Men nöjde sig iallafall med en tom mugg
Albin slukade sin pommes med en cheddardip, drack upp juicen och knaprade äppelskivor men hamburgaren åts det bara knappt två tuggor av.

Båda barnen somnade på hemvägen i varsin bil.
Ca 17.00 var vi hemma. Barnen ville absolut inte gå in utan satte igång att leka genast. En stund efter oss kom farmor och strax efter det for vi iväg till dagis.

Mötet gick bra. Vi fick höra lite hur dom har det och vad som kommer ske framöver.
Fick också veta att gruppen är ganska rörig just nu på Albins avdelning. Vilket säkerligen kan vara lite av orsaken till Albins plötsliga beteende förändring här hemma tror vi. 

Deras utegård är fantastisk tycker jag. Hur mycket plats som helst för ungarna att springa omkring. Flera sandlådor, gungställningar, lekstugor, buskage, träddungar och grillplats. Samt en stor hage med tre kaniner
Och ändå är halva gården avspärrad pga. avloppsgrävning. 

20.00 var vi hemma igen och vi möttes av både farmor och farfar sittandes i soffan med ett knäpptyst hus. Båda barnen hade somnat några minuter innan vi kom 😊 Allt hade gått bra. Albin hade legat och vrålat efter "paaaappa" en stund och farmor blev ledsen i hjärtat och var nära att erbjuda en av Elsas nappar som tröst. Tur hon inte gjorde det 😉

Elsa sov lite oroligt resten av kvällen och förnatten. Tror hon drömmer samt att tänderna trycker på.
Jag sov också väldigt oroligt de första timmarna och hade ett bett på foten som började klia något djävulskt! Tillslut lessnade jag på Elsas alla skrikuppvak och knorrande och la över henne till oss. Resterande natten blev ändå bökig. Peter bytte rum tillslut.

Imorse vaknade jag av att Elsa lullade ut ur sovrummet. Jag märkte inte när hon smet från sängen!!! Tur hon är så klipsk och (oftast) vet hur man tar sig ner från sängen. (Härom morgonen vaknade jag av att hon dunsade ner på golvet. Allt gick bra men hemskt uppvaknande och otäckt när jag sover så hårt att jag inte märker när hon börjar röra på sig!) 

Min sköna böna! ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0