Onsdag

Idag var det mössa på som gällde till promenaden imorse. Och vantar. Burrrr så kallt det var! 
Elsa somnade på de sista hundra metrarna hem idag också. Medan hon sov passade jag på att baka ytterligare en kaka till kalaset. Det börjar likna något nu 😊 

Vi hämtade Albin på dagis och nu är han trotsig även vid hämtning. Jag får släpa ut honom till kapprummet och tvångskläpå honom. Än har han inte sprungit ifrån mig från bilen men det kommer nog snart det med.
Idag gick han faktiskt raka vägen in när vi kom hem och när han klätt av sig säger han "sova" och så gick han och la sig i sängen. Snacka om att jag blev paff! 😊
Elsa och jag åt lunch och efter det tog det en halv evighet innan hon lyckades somna middag. När hon väl sov tog jag hand om lite tvätt och sedan var det dags att väcka Albin. Och i samma veva vaknade Elsa igen. Suck! 

Mellis med provsmak av förmiddagens bakning. Godkänt av Albin 😊
Ute var det kallt och blåsigt och stundvis regn så Albin fick se film. Pippi på de sju haven blev det. Han satt knäpptyst från början till slut. Jag fixade med disk och middagen medan Elsa pysslade nöjt med sitt. En mycket harmonisk timme måste jag säga.

Albin ratade middagen fullständigt idag och inte heller Elsa åt nämnvärt bra. Fisk och äggsås har alltid gått hem tidigare. Konstigt. 
Sedan drog kaoset igång. Albin blir totalt onåbar och härjar vilt. Jag smet ut en runda med hunden 😊

Kvarten innan Bompan tog jag fram målarboken och Albin nappade! Vi satt lugnt och stilla och målade över en kvart. Mycket behagligt. 

Elsa la sig och somnade lätt.
Albin la sig lite efter sju och har än inte somnat.
Nu ska jag ta en dusch!

När jag sa att vi skulle åka och hämta brorsan på dagis rusade Elsa ut i hallen och hämtade sin sko. Så gulligt ❤️

Och när jag i eftermiddags frågade henne om vi skulle släppa in jycken som stod ute på trappan och skällde gick hon direkt till dörren. Så kul och fascinerande när man börjar kunna kommunicera med henne på riktigt 😊 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0