Sjukstugan fortsätter

Elsa har vaknat hela tiden natten lång. Inga långa uppvak tack och lov men ack så jobbigt ändå. Trött mamma och Elsa idag med andra ord. 

Vi gick ut efter frukosten och var ute ett par timmar. Kall, dimmig och frostig morgon 😞 Vi gick en promenad och Albin blev skitsur när jag beordrade honom att gå av brädan när vi körde där det var blött och lerigt. Jag orkade inte dra vagnen där med honom på. Gap och skrik men när han hittade vattenpölar blev allt frid och fröjd igen 😊
Elsa somnade tillslut i vagnen när vi var hemma igen. Trött och grinig tjej. Hon sov väl knappt en halvtimme och vaknade strax efter att Albin och jag gått in.

Albin tittade på film fram till lunch och Elsa härjade runt en stund medan hon fortfarande var pigg efter vilan.

Nu har vi precis avklarat lunchen och båda barnen är lagda.
Elsa är ju som sagt inte sitt vanliga hon så jag tog tempen och den visade faktiskt 37,9. Hon fick en sup som jag hoppas hon lyckas vila ordentligt på nu utan massa gnälluppvak.
Albin ser också trött och hängig ut fortfarande och jag fick faktiskt tempa honom i rumpan (istället för vår opålitliga örontemp) men den visade inte mer än 37,3. Han är nog "bara" förkylningssliten med andra ord. 

Om barnen behagar sova nu så ska jag ta tag i packningen. Imorgon styr vi ner till Linköping! Eller Kylarköping som Albin säger. Allt går att referera till Bilar och Blixten 😉 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0