Tänder

Albin och jag styrde direkt in till staden efter dagis. Första besöket hos tandsköterskan stod på agendan för den lille herrn. Men först hade vi två timmar att fördriva.
Vi hann med besök i två leksaksaffärer, garnaffären, blomsterbutiken, Kappahl och en fika. Kappahl var tråkigt att gå in på men han hittade ett par illrosa shorts (på tjejavd.) som han skulle HA! Dessvärre var dom försmå och vi gick därifrån utan något. 
På cafét gick han raka vägen fram till disken och valde skumraket och en äpplefestis. Inget velande där inte 😊 
I leksaksaffärerna kollade han på allt! Men inget tjat om att köpa något. Jätteduktig! Men bussen han står och håller i är han och har varit väldigt sugen på länge. Det finns likadana på Ica och dom har han klämt och känt på många gånger. När man öppnar dörrarna på bussen så börjar det lysa i den samt låta. 


Vi var nästan en halvtimme tidiga hos tandläkaren och vi hade sådan tur att vi fick komma in nästan med genast ändå.
Vi satt i tandläkarstolen tillsammans medan sköterskan frågade lite saker, informerade och sedan ville titta på tänderna. Det gick galant! Albin gapade duktigt och visade upp alla sina fina tänder. Alla tänder är framme. Kindtanden höger uppe är halvvägs framme. 
När det var färdigt fick han välja ett klistermärke, ett litet djur och en tandborste. Det var en nöjd grabb som gick därifrån och nu dröjer det till han är fem år innan han blir kallad igen. 

Innan vi åkte hem handlade vi också. Albin var så trött så han satt i kundvagnen och det gick snabbt och lätt att bocka av allt på listan. 
Han somnade i bilen hem och vaknade på ett hiskeligt humör.

Hemma möttes vi av Elsa och farmor som var ute och lekte.
Farmor hade lyckats få den lilla damen att sova 1,5 timme efter lunchen. Det var bra! 

Jag satte igång middagen och barnen satte igång sina gapiga eftermiddagshumör....
Albin har fått som vana att bli otämjbar på eftermiddagen och kvällen. Skitjobbigt! Han springer omkring och lever rövare. Stökar ner och lyssnar inte ett smack på vad vi säger. Han hinner bli inhyst på sitt rum många gånger på en kväll och han håller på så ända till vi sätter på Bompan vid sex. Då lägger sig äntligen lugnet hos oss.

Kommentarer
Postat av: Mormor

Vilken duktig liten kille :-D

2015-04-16 @ 06:54:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0