Två vrålhalsar

Inatt var ingen bra natt, från tolv har Elsa legat som ett plåster på mig och pillat på mina öron så jag höll på att bli tokig! Heeeeela tiden pillade hon, med en hand på varje öra. Helt galet! Och samtidigt snuttar hon på nappen så det gnisslar. Och vi ligger nos mot nos. Försökte jag vända bort huvudet lite tog hon tag i min näsa och drog bestämt tillbaka. 
Jag har med andra ord inte sovit så bra och inte hon heller. Och trots att det bara var hon och jag i sängen så gled jag längre och längre ut på kanten, med henne efter. 
Morgon var det mellan sex och halv sju. Det är standard nu. 

Vi tog morgonpromenaden ner till landsvägen idag och tillbaka. Elsa somnade och jag satte igång med städning. Jag hann nästan damma klart övervåningen innan hon vaknade.
Sedan var det dags att åka till dagis.
På hemvägen hade jag två vrålhalsar i bilen. Albin vrålade för att han inte fick hälsa på pappa innan vi åkte hem och Elsa vrålade för att hon inte fick av sig skorna och när hon väl fått av dem vrålade hon för att hon inte fick på dem på foten igen.... Suck! Dessutom hann Albin somna den sista kilometern.

Nu är Albin inne på sitt rum och vilar, utan att sova.
Jag har precis fått en tvär Elsa att somna! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0