Jobbdag, fika och bad

Jag har just gått och lagt mig. Peter ligger ute på soffan och snarkar. Trevlig fredagskväll 😉

Imorse var det dags för jobb för mig igen.
Jag hann träffa Albin innan jag åkte, han kom upp strax efter mig och ville titta på tv.
Att jobba gick bra. Jag måste dock hålla ganska högt tempo hela tiden för att hinna med allt. Men jag hoppas få bättre flyt så småningom, när jag jobbat in mig mer.
När jag åkte från jobbet får jag se världens rökmoln. Riktigt svart otäckt moln. Mitt i ett bostadsområde
Lite senare får jag höra att det varit väpnat rån i en guldbutik nere på stan på förmiddagen och en kvart efter det utbryter en bilbrand i en garagelänga en bit därifrån. Troligtvis var det flyktbilen de tuttade på.

Jag var hemma lite efter elva och då har dom just ätit lunch här hemma.
Peter har varit hemma idag och de hade klarat förmiddagen bra. Bortsett från att han klätt på Elsas T-shirt bakofram 😉
Barnens humör hade varit på topp men när jag kom hem bröt kaoset ut. Båda började stöka och härja. Elsa somnade middag nästan omgående efter att jag lagt ner henne i sängen. 
Albin var sliten han med men vägrade erkänna det, utan bara larvade sig istället. Tillslut fick vi honom till att ligga och läsa en bok en stund iallafall. 

Peter och Albin drog in till staden för lite ärenden. Albin fortsatte trilskas och lyckades givetvis väcka Elsa innan de kom iväg. Tack och lov kunde jag söva om henne och därefter sov hon som en stock i typ två timmar!
Jag hann ansa färdigt det tråkiga jordgubbslandet samt sitta en stund i solen och virka. Oj så tacksam jag är att vi kunnat njuta av dessa härliga dagar vi äntligen fått! Stackars alla som börjat jobba och sitter instängda hela dagarna.

Elsa och jag tog en fika när hon vaknade. Gott!
Jycken var också vääääldigt fikanödig 😊 Bilden uppe till vänster visar han konsten att kunna låta bli bullbiten som ligger på nosen 😊
En liten promenad tog vi också. Elsa skulle absolut ha med gräsklipparen i skrindan och hänga den runt halsen. Tokfia! ❤️

Grabbarna kom hem. Vi grillade till middag. Båda barnen åt mängder med grillade köttbullar. Härligt att se! Glass till efterrätt belönades vi alla med.
Ett bad hanns med också innan dusch, Bompa och fredagsgott.
Elsa låg på mage i badringen och flöt runt i poolen. Hon tyckte det var riktigt mysigt. Men kallt 😊

De båda somnade som små grisar direkt efter nattningen och inte ett ljud har någon av dem yppat sedan dess. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0