Onsdagen

Albin kom in till oss vid fem på morgonen, kröp ner under täcket intill mig men kunde inte ligga stilla för att somna om.
Även Elsa höll på att knorra och låg i vår säng och det dröjde ju inte länge förän Albin inte kunde låta bli att pilla på henne och hon blev ju såklart överlycklig av hans uppmärksamhet.
Fy så sur jag var! 😊
Albin tröttnade tillslut och gick istället in på sitt rum och lekte. Och faktiskt att jag lyckades få Elsa till att somna om! Lite efter åtta gjorde vi morgon. Mycket mer behagligt. 
Frukost och en ordentlig promenad. Det var länge sedan nu.
Vi började sedan rensa ur jordgubbslandet men kom inte så långt, min lilla hjälpreda ansade lite mycket. Istället gick vi in och drack kaffe.

Hämtade Albin på dagis. Han hade haft det bra. De är bara fyra barn och tre pedagoger på hans avdelning denna vecka så de har det lugnt och skönt 😊 
Hemma stupade Elsa i säng. Det är en konst att inte få henne att somna i bilen både till och från dagis. Tupplurar hon då är det typ omöjligt att få henne sova en riktig middagslur.

Albin var jätteduktig och satt (med lite tvång) på toaletten när vi kom hem och lyckades göra nummer två! Jag mutade honom med en present om han lovade att hädan efter enbart göra sina behov på toaletten och det gav resultat 😊 
Presenten var en ny bilmatta till hans rum och han blev överlycklig när jag plockade fram den. 
Fem minuter senare upptäcker jag att han inte höll vår överenskommelse, han hade lagt en laddning i brallan. Jag tog omedelbart bort mattan igen under höga protester.
- Den var ju så fin mattan! Jag vill ha den! Vrålade han.
Istället la han sig på sängen och läste en bok och vilade lite.

Farbror "Anus" och Isak kom förbi, de hade tagit med sig gammo/gammelfarmor ut på grönbete. Fika hade dom med sig också i form av bakelser. Smarrigt tyckte alla (förutom jag som inte har riktigt samma smak 😉). 
Albin som varit vaken sedan fem på morgonen hade stundvis ett hiskeligt humör och stackars Isak fick sig några skällningar medan de lekte.
Elsa vaknade och hann fika och leka lite också.

Dagen avrundades med poolbad.
Elsa älskar verkligen att plaska runt och hon är riktigt duktig i vattnet. Hon har fattat att hon kan flyta med armpuffarna och simmar nästan stundvis 😊 
Albin är också duktig och försöker bli mer bekväm med att doppa huvudet 😊
Efter bad och dusch var det mysigt att kura under filten framför Bompa.


Båda barnen däckade nästan omgående vi läggning.
Vi såg film även denna kväll men blev avbruten några gånger då Elsa knorrade. Jag tror hon drömmer, hon skriker liksom till ofta men är inte vaken. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0