Tisdag

Idag var det jobbdag för mamman igen. När klockan ringde imorse upptäckte jag att Albin låg bredvid mig.
Nästan varje natt har han börjat smyga in ljudlöst till oss och krypa ner ute på kanten hos mig under täcket. Oftast märker jag ingenting. Märkligt! Förut har jag liksom vaknat så fort han satt ner foten i golvet inne i sitt rum, eller iallafall när han stängt dörren om sig in till hans rum. Ja, alltid när han vaknar, natt som morgon, så stänger han ALLTID sin dörr efter sig. Och när han ska sova om kvällarna så MÅSTE dörren vara stängd "hårt", alltså helt stängd 😊 Nåja, tillbaka till idag!

Både Peters och min klocka ringde flera gånger imorse innan vi orkade masa oss ur sängen, men varken Albin eller Elsa vaknade av allt ringande.
Peter väckte Elsa och hon vaknade med ett leende ❤️
Albin vaknade på lite buttrare humör och när han sedan fick se att det var dimma ute blev han ännu surare. Fråga mig inte vad det spelade för roll egentligen.
Vem vill gå upp och åka till jobbet när man har det såhär mysigt på morgonen?! ❤️

Farfar kom in till Elsa när vi andra var redo att åka. 

Jobbet gick bra. Idag fick jag bekräftat av både chef och kund att de är väldigt nöjda med mitt jobb. Kul att höra! Och kul att känna man duger till något annat än bara vara hemma och ta hand om barn, sambo och hem. 

Hämtade Albin på hemvägen och här hemma väntade Elsa och farfar på oss med nygräddade pannkakor till lunch. Man tackar! Jag som knappt ätit någon frukost.
Albin hade ätit bra med lunch på dagis knappt en timme tidigare men tryckte ändå i sig fyra pannkakor! Och Elsa åt två. Jag åt tre. Hur många farfar åt räknade jag inte 😉

Elsa var bra sliten och jag stoppade henne i säng. Efter några taffliga försök till bök slocknade hon. 
Hon och farfar hade haft en bra förmiddag ute. Ingen rast och ingen ro. Smutsig från topp till tå var hon också 😊

Albin och jag parkerade oss i soffan idag igen och kollade film.
På dagis visade Albin mig en kompis ryggsäck med en smurf på och sa att vi var tvugna att se den filmen, för de hade sett den på IPaden på dagis. Jag hittade Smurfarna på Netflix och han blev nöjd 😊 Lite Shaun och Vännernas stad hann han med också innan Elsa vaknade efter knappt 1,5 timmes sovande.
-Du får lägga dig ner. Sa jag till Albin när han satt och gäspade och krängde sig i soffan. Vila middag har han blivit helt anti mot.

Sedan gick vi ut och, gick in och åt middag och så ut igen. 
Albin var ordentligt sliten och hade humör därefter. Och troligtvis var han fortfarande mätt efter den dubbla lunchen för någon middag åt han inte.
Pappan och barnen tog ett dopp i poolen innan det var bompadags och sängen
Gosisar ❤️❤️ 

Nu sover dom båda. Och jag med nästan. Nacke och skalle har värkt hela eftermiddagen och jag blir snart knäpp på eländet 😞 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0