Vardagsångest delux

Vilken jävla ångest jag haft inför den kommande vardagen efter semestern! Redan när Peter hade två veckor kvar av sin ledighet började jag nojja.
Veckan nere i Linköping gjorde gott. Den kommande vardagen glömdes helt bort och jag hade det bara bra i nuet. Men imorgon är det dags. Då drar allt igång på riktigt igen känns det som. Albin börjar dagis efter sju veckors sommarlov och både jag och Peter börjar jobba 07.00. 
Elsa ska tillbringa förmiddagen hemma med farfar så henne lär det inte gå någon större nöd på.

Den värsta ångesten beror nog mest på att jag inte vet hur min situation kommer se ut framöver. Med jobb och så. Nu har jag ju några timmars jobb varje vecka men det är ju inget jag kan leva på. 
Ska jag kombinera det lilla jobbet med föräldraledighet eller ska jag skriva in mig på arbetsförmedlingen och söka A-kassa? 
Fan vad jobbigt allt känns 😞

En sak som har lättat mitt hjärta med flera kilo är att vi beslutat oss för att skjuta upp Elsas inskolning på dagis. Det känns väldigt bra ❤️ Hon får vara hemma ett tag till, till vi har lite mer klarhet om hur framtiden kommer bli. 
Både jag och Peter hade hoppats på att hon skulle börjat prata lite mer över sommaren men det har hon inte och vi båda känner att vi gärna vill hon kan uttrycka sig lite mer och bli förstådd innan vi släpper taget om henne. 
Min lilla lillstumpa ❤️ Nu ska vi bara få ihop logistiken med jobb och hemmabarn. Tur vi har farmor och farfar som hjälper oss och att Peter kan vara hyfsat flexibel med sitt jobb. 

Nu sova! Halv sju senast ska vi alla, utom Elsa, fara hemifrån imorgon.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0