Igår tisdag

Jobb för mig. Klockan ringde innan 06. 
Elsa låg inne hos oss sedan några timmar tillbaka och hon vaknade när jag masade mig ur sängen. Oj så ledsen hon blev när jag gick ut i badrummet, hon stapplade efter och stod i dörrhålet och grät helt yrvaken.
Pappan lyckades lura tillbaka henne till sängen och innan jag hunnit åka hemifrån så sov hon igen 😊 Halv nio hade de två gjort morgon. Lyx! 

Jag kämpade på på jobbet men kroppen kändes trög och mot slutet kände jag mig yr. På vägen hem från jobbet kom huvudvärken och blev alldeles grötig i huvudet. 
Täppt var jag också, men bara i högra näsborren och så hade jag fått en blåsa långt bak på tungan på höger sida och det gjorde både ont att prata, äta och svälja.

Jag var hemma vid tolv och vi åt lite samt packade ihop det sista och påbörjade sedan resan ner mot Linköping. Men först stannade vi till hos farmor och lämnade av jycken. Han får lite egentid ❤️

Vi hörde på radion precis när vi åkte att det skett en olycka på E4an strax innan Södertälje och de hann inte få ordning på det innan vi var där, så vi satt en bra stund i lång långsamtgående bilkö. 

Jag satt med vinterjacka och halsduk på mig i bilen och frös! Helt plötsligt började mitt högra öra kännas lite konstigt och en stund senare börjar jag få hugg i örat, likt knivhugg och det gjorde så jävligt ont! Det höll på ganska länge och så slog det lock och jag blev halvdöv. Huggen avtog men en molvärk var kvar. 

Vi åkte direkt ut till moster och onkel för Albin och mormor hade tillbringat dagen ute hos dem.
Jag la mig på soffan och ville bara försvinna för jag hade så jävla ont i örat! Tog smärtstillande och då släppte både värk och locket efter en stund. Vilken befrielse!
Det var mysigt att träffa Albin igen ❤️ Han och Elsa kramades så fort vi kom innanför dörren och när de var färdiga fick jag och pappan också varsin kram och puss ❤️ Han hade saknas oss lite sa han 😉
Morfarn anslöt han med efter jobbet och vi åt tacomiddag! Gott!!! Och kladdkaka som Albin och mostern bakat.

Vi var hemma hos mormor och morfar vid sju och båda barnen la sig omgående och somnade plätt lätt båda två. Så otroligt duktiga! ❤️ 
Albin vaknade inte en endaste gång under natten och Elsa pep bara en gång.
Jag märkte inte ens när Albin smög ut från vårt rum imorse vid halv åtta. Istället väckte han mormorn och Elsa 😉
Jag och Peter tog sovmorgon till nio nästan!

Otroligt nog sov jag skitbra inatt utan värk i örat. Jag tog smärtstillande när jag la mig och sov så gott och vaknade utan värk. Lite lock i örat men inte alls lika mycket som igår. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0