Onsdagen

Onsdagen var en vanlig dag igen. 
Barnen åkte till dagis och vi jobbade.

Båda barnen sov faktiskt middag när vi kom hem. Kors i taket! 😊
Elsa tog god tid på sig att somna och lika lång tid att vakna. Vi fick faktiskt väcka henne när klockan var efter halv fyra!

Eftermiddagen och kvällen var väl som dom brukar vara, stökiga och bråkiga.
Paketkalendern har faktiskt inte öppnats  på flera dagar. Ingen av barnen har gjort sig förtjänta av något paket och ingen har heller frågat efter det. Kul.... 
Albin härjade som bara den när han skulle lägga sig och eftersom han sovit middag under dagen hade han också svårare att somna.
Men en gemensam godnattsaga hanns det med innan

Elsa härjade även hon vid läggningen. Det är inget ovanligt den sista tiden, dels har hon en envis tand som bråkar med henne och när hon blir övertrött är det bara gap och skrik från henne.
En halvtimme efter hon lagt sig lägger hon första spyan. I sängen. Dusch och sanering. Därefter går hon ut till vardagsrummet medan jag plockar iordning i badrummet och samtidigt tänker jag att vi måste lägga skydd i soffan. Peter hade också den tanken och försökte hitta ett men innan han hinner det har Elsa redan kräkt ner även soffan.... Efter det bäddade vi ner henne i sittpuffen och där satt hon faktiskt kvar i ett par timmar och hann kräka några gånger till, men då i en hink.
Hon piggade på sig och fick svårt att vara stilla. Istället började hon hjälpa oss städa och torka golvet. Innan hon hann spralla upp sig för mycket och när hon inte kräkt på en lång stund fick hon lägga sig i sängen igen. 
En liten kräka till hann hon med innan hon sedan sov natten lång ❤️


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0