Det går bara runt

Jag tjänade pengar i förmiddags 😊 Jag sålde vår Phil&Tedsvagn/syskonvagn. Jag sålde den dessutom för lika mycket som vi köpte den för för cirka ett år sedan. Det kallar jag två riktigt bra affärer! 😉 Välkommet klirr i kassan! 
Den har bara stått där nere och samlat damm de senaste halvåret. Efter att vi skaffade ståbrädan till vanliga vagnen har vi inte behövt den.
Nu har jag blodad tand och kanske ska fortsätta att sälja iväg mer saker 😊


Imorse kom farmor hit. Det var bra! Jag vaknade med riktigt ond hals, huvudvärk, ont öga och seg i kolan. Älskar denna förkylning som bara hoppar mellan oss i flera veckor nu.... Peter var ju ordentligt risig förra veckan och superhes. Nu har han mått bättre några dagar men idag tycks det börja om igen. En evighetsmaskin.

Albin är fortsatt piggare men absolut ingen matlust än. Och han är väldigt misstänksam mot saker och känner nästan varje gång jag blandat i lite magmedicin.
Igår ville han ha pannkakor men då hade jag redan förberett annan mat så istället blev det pannkakor idag. Åt han? Nä! Trots glass till så smakade han bara pyttelite. 
Klyxat har vi gjort också såklart med hyfsat resultat även idag. 

Elsa fortsätter snora och idag är hennes matlust nästan puts väck borta. Banan och yoghurt har gått ner och en halv pannkaka ungefär.

Vi stoppade barnen i badet efter middagen och de hade så kul där i! Elsa blir skitsur varje gång hon måste gå upp 😊 

Albin och farmor byggde en koja idag och där inne låg dom och läste saga med ficklampa 😊 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0