Igår

Elsa och jag åkte in till staden och betade av veckohandlingen innan vi skulle hämta Albin på dagis.
Elsas humör var fortsatt ganska uselt men det gick bra ändå. Tror det är hennes envisa förkylning som fortfarande bråkar men nu håller det äntligen på att släppa. Täppan släpper och snoret rinner ut och det som suttit i bröstet börjar också släppa nu när hon hostar. 

Albin kunde inte somna middag när vi kom hem. Han upptäckte att han glömt sin napp i pappas Audi på morgonen. Då tänkte jag att det är ett ypperligt tillfälle att visa honom att man faktiskt kan sova utan napp också och det börjar ju faktiskt bli dags att sluta med den på riktigt. Albin hade dock en hel annan åsikt och låg inne på sitt rum och vrålade om att pappa skulle komma hem och lämna nappen 😊 Självklart finns det extranapp men jag tog inte fram någon. 
Det blev helt enkelt ingen tupplur för den lille herrn.
Elsa däremot sov gott ute på trappan i solen. Nu räcker det med bara en tjocktröja på i åkpåsen när solen är på plats och ändå var hon svettig bak i nacken när hon vaknade. 
Efter mellis gick vi ut. Ständigt tjafs innan vi äntligen är påklädda och ute 😞 Vi gick en sväng och lekte en stund i sandlådan som nu äntligen är upptinad 😊 Men Elsa tycker inte det är så skoj att vara ute några längre stunder och bara sitta i vagnen. Det är ju så blött och geggigt överallt nu så jag vill helst inte ha henne krälande på backen ännu. Men bara det torkar upp lite så ska hon också få leka ute 😊

Eftersom Albin inte tog någon tupplur på eftermiddagen och gick upp sex på morgonen så var han allt annat än lugn och beskedlig framåt kvällen. Fy satan rent ut sagt! Han härjade, skrek och betedde sig allt annat än bra och han blev helt genomsvett. Tillslut satt han inne på sin säng och bara vrålade rätt ut. Han somnade ovaggad innan klockan hunnit slå sju 😉 

Elsa tyckte att matvagnen på dagis fungerar lika bra som gåvagn 😊

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0