Kom och gick

Idag vaknade jag frisk. Kanske lite tröttare än vanligt och en matlust som varit lite sisådär men annars mår jag bra.
Märklig skit vi åkt på! Det kan väl knappast vara en magsjuka som är såhär lindrig och snabbt övergående? Kräka en gång och må dåligt en dag för att sedan vara på topp igen. Och Albin som klarat sig helt. Borde inte han varit extra mottaglig för eventuella magsjukebaciller eftersom han aldrig haft det?
Nåja! Vi är glada att vi mår bra nu iallafall.

Jag och barnen gick upp efter sju imorse och åt frukost. Pappan hade redan igår morse bestämt att han skulle vara hemma idag också. Han fick ligga kvar och jag gick tom. in med frukost till honom! 😉
Grabbarna bestämde sig för att dammsuga, så jag tog med mig Elsa och jycken ut på promenad. Vi tog en ordentlig runda och jag var nästan svimfärdig när vi kom hem igen. 
Därefter åkte grabbarna iväg till tippen för att slänga gamla spisen. En sväng in på Ica och leksaksaffären hann de också hem. Albin hittade en skogsmaskin han önskar sig. För bara 800 kr....
Sen äggmackelunch när de kom hem och sedan middagsvila för barnen. Elsa ville inte somna så Peter tog med sig henne ut på en promenad. 
Jag passade på att fortsätta sy nya gardinerna till köket. Det är så roligt att sy (när det går bra) och jag är riktigt glad för symaskinen jag fick i födelsedagspresent förr förra året. Jag skulle så gärna vilja bli duktigare på att sy men när ska man hinna öva?! 
Gardinerna blev inte färdiga idag heller men jag kom halvvägs 😊 Var tvungen att avbryta då jag hörde hur pappan tampades med två eftermiddagsgriniga barn och samtidigt försökte fixa middag. 

Elsa har inte varit riktigt i form nu sedan i tisdags. Idag är hon otroligt lättretlig, klängig och typ aldrig nöjd. Äter dåligt. Knappt någon frukost, mellis eller lunch. Men middag åt hon bra både idag och igår. Nästan två skivor blodpudding igår och 1,5 korv med en hel hög makaroner idag 😊 Och dricker bra gör hon.
Hon har inte ens skrapat ihop en timmes sovande under dagen och ändå går hon ej att söva nu på kvällen. I tre timmar har vi försökt nu...

Kvällslek innan Bompa för Albin och läggdags för Elsa. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0