Lördag

Jag inledde dagen med bullbak. Albin hjälpte till med degen. Dock vill jag helst sköta den biten själv. Det går snabbare då 😉 Jag tycker inte det är så jättekul att baka så jag vill helst få det så snabbt som möjligt överstökat. 
Peter och Albin drog iväg till tippen för att slänga gamla tvättmaskinen och köksfläkten. När de kom tillbaka hem var bullarna precis färdiga.
Till lunch blev det semla och nybakad bulle. Nyttigt 😉 Elsa älskade semlan och åt upp en hel själv (bortsett från det mesta av mandelmassan som jag skrapade bort). Hon var kladdig hela hon när hon ätit färdigt!

Efter lite middagsvila och mellis gick vi ut. Vi åkte pulka och spark samt rutschkana bla. 

Elsas favoritsyssla just nu är att köra med gåvagnen. Och då helst med Albin i som passagerare. Hon sliter som bara den för att orka dra men tycker det är hur kul som helst! 😊 Och Albin också förstås.


Lagom till middagstid anlände mormor och morfar. Kul tyckte barnen och satte dom i lek med en gång.

Albin gnällde över ond mage under dagen och på eftermiddagen kräktes han ner sig själv, mig och soffan. 
Hans dumma mage som bråkar igen! Trots att vi är noga med magmedicinen varje dag 😞 Efter att han kräkt tycktes han må bättre iallafall. 

Mormorn lyckades faktiskt natta Elsan! Men hon vaknade sedan framåt tiotiden igen. Hon och mormorn bäddade ner sig men det dröjde en bra stund innan hon lät sig somna om igen.
Jag och Peter som för ovanlighetensskull huserade ensamma i sovrummet tänkte passa på att se film i sängen. Peter somnade dock efter en ynka kvart. Haha! Trevligt sällskap. 
Framåt tolv vaknade Albin och jag hämtade in honom till oss. Mysigt att få ha honom i sängen när inte Elsa ockuperat sig där 😊 Sedan sov vi gott natten lång allihopa! Elsa hade väl vaknat och knorrat en gång under natten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0