Onsdag. Fortsatt elände

Vi kom hem lite innan sju imorse och en yrvaken mormor och Elsa mötte oss i hallen 😊 
Vi åt lite frukost och pappan åkte vidare till jobbet. Stackarn! 
Albin sov ju hela hemvägen och var riktigt pigg och sprallig när vi kom hem. Han och Elsa passade på att busa och leka lite tillsammans. Jag la mig på soffan och vilade ögonen i en halvtimme innan det var dags att göra oss redo för att styra in till barnmottagningen här hemma igen. 
Albin var väl inte så jätte sugen på att åka till doktorn igen men han följde med utan några problem.

Albin hann ju bli lite av en kändis där igår och typ alla på mottagningen undrade hur det hade gått för oss under natten.
Lite uppdatering till läkaren och vi bestämde att köra på ännu ett klyx. In på den trånga toan och upp på britsen. Inte en endaste gång har Albin haft några invändningar mot vad som ska göras. Jag kan inte sluta imponeras av hans tålamod och mod.
Han och jag låg sedan kvar där inne på britsen och läste Bamsetidning i väntan på resultat. 
Det blev resultat också. Ingen riktig jackpot men bättre än igår iallafall! Små steg åt rätt håll!
Därefter bestämde vi att vi fortsätter med klyx dagligen hemma till helgen och tredubbel dos Magmedicin och blir det värre eller oförändrat hör vi av oss och om inte annat ett återbesök och uppföljning om en månad. 

Albin somnade gott i bilen på hemvägen 😊
Vi kom hem lagom till lunch. Albin åt sin andra glass för dagen. Det är liksom ingen ide' att försöka tvinga i honom saker nu. Han får äta hur mycket eller lite av det han är sugen på helt enkelt. Huvudaken är att han får i sig något och särskilt vätska. 
Faktiskt att han var riktigt pigg och leksugen när vi kom hem. Han och morfar lekte med bilar och hann bygga lite lego innan det var dags för dom att börja hemresan. Vi vinkade hejdå och båda barnen la sig för middagsvila. 
Elsa sov cirka fyrtiofem minuter medan Albin fortfarande sov efter tre timmar! Pappan kom hem och fick tillslut väcka grabben. Middagen hade han inget intresse av. Han var uppe en kvart och sedan la han sig på sängen igen. 

Efter middagen var det klyxdags igen. Det gick bra och ett hyfsat resultat blev det! 
Innan han la sig ville han ha lite yoghurt. Han åt knappt tre teskedar och sedan var han nöjd.
En kvart senare kräks han. 

Han och jag lägger oss och läser bok. Han vill inte ens lyssna på sagoskivan längre om kvällarna. Vanligtvis är ju det ett måste.
Han somnar typ omgående och har sedan dess sovit som en liten gris ❤️


Elsa är idag dunderförkyld. Snorar och hostar. Men bra humör ändå och äter som en häst 😊
Hon har som sagt tyckt att hon fått alldeles för lite mammatid de senaste dygnen och varje gång jag kommit hem innanför dörren eller när vi setts på morgonen har hon skinit upp som en sol och snabbt som attan banat sig fram till mig för att kramas. Gosunge! ❤️
Nu ikväll har hon sovit bra mellan åtta och halvtio cirka. Nu däremot ligger hon här mellan oss och hostar sådan där jobbig rethosta varannan minut. 
Jag hoppas vi alla kan somna ifrån det nu och få lite välbehövlig sömn. Men konstigt nog är man oförskämt pigg för att ha varit vaken sedan tre inatt 😊 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0