Inte min dag idag

Fy vilken dag! Jag har mått och mår fortfarande riktigt risigt 😞

Igårkväll när jag satt uppe och nattsuddade började jag helt plötsligt må illa. Jag tänkte att det var för att jag mosat i mig chips och choklad. Gick och la mig i hopp om att sova bort eländet.
Vaknade ett par gånger under natten och mådde fortfarande illa.
Elsa väckte oss vid sju eller åtta och jag mådde likadant än. Peter gick upp med barnen och jag låg kvar.
Så fort jag rörde på mig höll magen på att vändas utochin och jag var totalt orkeslös.
Vid tio fick jag använda hinken jag tagit fram ifallatt. Illamåendet försvann direkt och jag mådde ganska bra. Satt uppe en stund i soffan men det blev för jobbigt tillslut. Huvudet värker, kroppen känns som bly och jag orkar inte varken stå eller sitta upp och det ömmar i både bröstet och ryggen. Blää!

Jag har legat i sängen HELA dagen bortsett från några väldigt korta stunder uppe. Jag orkar liksom inte hålla ögonen öppna! Och jag har sovit hur mycket som helst. Trots härjande barn. Helt plötsligt får jag världens frossa trots att jag ligger nedbäddad under täcke.

Peter har dragit hela lasset idag. Ganska nyttigt för honom ändå 😉 Men när han var tvungen att köra in lite ved lite snabbt la jag mig på golvet med en filt och "vaktade" barnen. 

Nu har jag fått i mig en halv macka med smör. Alltid något. 
Illamåendet har inte kommit tillbaka men i övrigt är det samma lika. Jag har tom. ont i ryggen av allt sängliggande idag och till och från får jag restlessleg så jag nästan tror att benen ska gå iväg med mig helt själva. Riktigt irriterande! 

Slutgnällt för nu. 
Ingen rolig dag alls. Och jag som hade sett framemot att vi skulle ut och åka pulka allihopa idag. Det har ju kommit mycket snö.

Kommentarer
Postat av: Mamma / Mormor

Krya på dig, lilla gumman! Skönt att du fått vila idag.
En grattis kram till Elsa som redan blivit 10 månader. :-D

2015-01-11 @ 20:01:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0