Onsdag

Albin hade en stöknatt inatt igen. 
Det är ju Peter som tar hand om den biten 99% av gångerna men vid fyra imorse fick han nog när Albin återigen stod nere vid fotänden av vår säng (vilken gång i ordningen är oklar) och ruskade istället liv i mig. 
Jag tog Albin i hand och bäddade ner oss i hans säng. Jag somnade om på stört och likaså Albin gissar jag på. Vi sov som små grisar ända till när Elsa kom klampkrypandes in till oss vid kvart över åtta! 😊 Peter hade lite sovmorgon idag passande nog men var tyvärr tvungen att åka vid halv nio.

Jag var taggad för att gå ut efter frukosten men lagom till att vi var färdiga med alla morgonbestyr hade det ju såklart börjat regna ute. Det blev alltså ännu en förmiddag att slå ihjäl inomhus. Men när vi sover såhär länge på morgnarna går förmiddagen väldigt fort.
Albin ville se Bilar, för andra dagen i rad och jag försökte då få Elsa till att tupplura lite. Det gick bra ända till jag försökte lägga över henne till hennes säng. Sedan var det kört. Men det resulterade istället i att hon somnade på två röda efter lunchen och sov över en timme ute på trappan.
Albin kom aldrig till ro och istället för att sova började han plocka med sina bilar inne på rummet. Jag lät honom hållas så länge han höll sig där inne 😊

Elsa vaknade vid halv två och det hörde Albin och ville inte längre häcka ensam inne hos sig.
Vi åt mellis och gick sedan ut. 
Det hade slutat regna men fy så grått och slaskigt det var! 
Jag gjorde iallafall en snögubbe 😊

Albin bjöd in sig själv på middag hos farfar och kom inte tillbaka in hos oss förän närmare sex.
Lite lek och en liten stund Bompa innan det var dags att hoppa i säng.
Elsa var super trött efter ha varit vaken sedan innan två och hon somnade på typ fem minuter. Oturligt nog åker hon på ett rethostanfall en kort stund efter men somnar om efter en stunds bökande.
Albin var även han väldigt trött och somnade nästan omedelbart. Dock har han redan hunnit vakna och gnälla tre gånger. Vi vet inte riktigt varför och riktigt vaken är han inte heller.
Elsa har också gnytt några gånger och just nu sitter jag med henne sovandes i famnen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0