PMS?

Idag har jag tänt till ordentligt ett par gånger utan förvarning. Måste vara PMS som spökar.

Vi har inte gjort något alls idag typ.
Jag, Elsa och jycken tog en ordentlig morgonpromenad. Fast egentligen var det en förmiddagspromenad. Klockan var ju nästan elva innan vi ätit frukost, gjort oss klara och kunde gå ut. Skönt med sovmorgon! Elsa väckte oss inte förän nio imorse och under natten har vi alla tre sovit som stockar. Härligt! Fast den lilla snoriga damen var uppe och röjde ett par timmar igårkväll och somnade inte om förän framåt ett inatt. Fördelen är ju sovmorgonen dagen efter 😉 

Albin hade det bra hos farmor.
Igår efter att vi åkt hem hade de varit ute och lekt massa i snön. Innan det var läggdags hade de ätit "iff"/chipsen och druckit Festis som Albin tagit med sig. Halv åtta var det godnatt och vid sju var det god morgon. 
Idag hade de lekt en massa inne bla. Men en timme innan de skulle åka bussen hem hit igen snubblade Albin in i soffan och slog i ena kinden. Soffan var mjuk och det var ingen hård smäll men han blev ändå ledsen och i samma veva började han nog känna av lite hemlängtan. Farmor lyckades inte trösta så hon ringde oss i förhoppning om att lugna ner honom. Det gick väl sisådär. Han fortsatte vara ledsen men väl på bussen glömde han bort sig och koncentrerade sig på att åka buss istället 😊
De var hemma här vid halv fem och då blev han arg och ledsen igen för att han inte fick vara ute och skotta snö. 
Han grät och vrålade och inget dög som tröst. Tillslut däckade han bakom ryggen på pappan på kökssoffan när vi åt middag. En kvarts tupplur, lite gull och Bompa gjorde susen. Humöret blev mycket bättre 😊 Och nya bordet vi gjort ordning åt honom på rummet var ju såklart HEEEELT fel! Precis som jag sa. 😉 Men två timmar senare var det jättebra! "Ett långt bord. Lång som en orm." Sa han. 
En macka senare somnade han sedan gott och har sedan dess sovit utan ett pip. 
En förkylning tar på krafterna och humöret.

Elsa har fortsatt med snorandet idag och har också börjat hosta lite. 
Ändå har hon hållit humöret i topp hela dagen. Så länge vi inte försökt få henne till att sova 😊
Hon sov till nio nu ikväll. Jag bäddade ner mig med henne då. Det är nu två timmar sedan. Hon har enbart slumrat små korta stunder och därimellan pratat, snurrat, dragit mig i öron och näsa samt försöka rymma från sängen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0