Torsdag

Vi körde vi iväg Albin till dagis igen. Han behövde lite kompisstimulans och var kry igen. Snorig förvisso men vilket barn är inte det vid den här tiden?

Elsa och jag åkte in för handling på förmiddagen innan vi hämtade Albin på dagis. Men det var med nöd och näppe vi tog oss ut till bilen. Fan vad isigt det var! Vagnen åkte mest på tvären och jag tog mig inte upp för den lilla lutning upp till bilen. Grusvägen från oss ut till byvägen var blankis och bilen åkte på tvären ett par gånger på den lilla biten. 

Första affären vi avverkade var skoaffären. De hade rea på vinterskor så jag tänkte att jag kanske kunde fynda mig ett par nya pjucker. Gissa vad vi lämnade affären med! Jo, ett par skor till Elsa. Såklart! Hennes första skor. Och hon gillade dem!
Men man skulle kunna tro att hon ska ut och segla i dem 😊 Dom ser så stora ut! Den lilla damen har långa och smala fötter. 
Förhoppningsvis kan hon ha dessa skor hela våren och nu får hon plats med en socka i ifall hon får för sig att börja knata iväg snart 😊 Jag är iallafall helt säker på att hon går innan hon fyller ett. Hon är på gång! 

En snabb runda på Rusta och en ännu snabbare handling på Willys och sedan var det gasen i botten mot dagis. 
Albin hade haft det bra men hade varit lite nedstämd på morgonen när han fick veta att Viktor var hemma och sjuk. Han hade lekt med Adam istället och det funkade lika bra 😊

Elsa slocknade direkt efter lunchen hemma och sov 2,5 ute på trappan.
Albin hade svårt att somna men när han väl gjort det sov han som en liten gris. Jag väckte honom men när jag lämnade rummet somnade han om. Latmask 😊 Sedan klagade han över ont i munnen och vrålade "aaajjjj". Han har gjort det i ett par dagar nu, både natt och dag men vi ser inget konstigt i munnen på honom. Antagligen är det väl en kindtand som håller på att komma.
"Vad ska vi göra med min muuun?!?!?!" Ylade han och både tårar och snor sprutade. Han fick en skvätt smärtstillande och klagade inte mer resten av dagen 😊

Eftermiddagen och kvällen var livad värre. Jag tjatade mig blå och leken var av det vilda slaget. Och det fortsatte i samma anda även när pappan kom hem.
Jag kände mig totalt slut efter middagen. 
Albin var fullkomligt otämjbar och kvällen avslutades i ilska och tårar för hans del. Han hann även drämma till pappan i huvudet. Ja, han har börjat slåss lite 😞 

När båda barnen väl somnat sov de som klubbade sälar HEEEELA kvällen! 😊 Men Elsa vaknade ju såklart vid tio och skulle vara vaken en stund. Jag blir tokig när hon ligger i sängen och drar mig i håret, pillar och drar i öronen med sina vassa fingrar och klättrar på en hejvilt. 

Äntligen sov Albin hela natten utan att komma upp eller vara ledsen. Istället bökade Elsa endel. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0