Vi fortsätter

Den gångna natten var faktiskt väldigt lugn för Elsas del. Däremot sov Albin oroligt och var uppe flera gånger. Han var snorig, han var dimmig i ögonen och nappen var borta bla.

Åtta imorse väckte Elsa mig och det var fortfarande tyst och stilla inifrån Albins rum. Halv nio, när jag och Elsa stökade ute i badrummet vaknade den lilla grabben till liv. Och när han insåg att pappa inte var hemma utan på jobbet blev det ledsna yrvakna miner.

Annars har dagen fortsatt på tidigare tema- SNOR! 
Det har varit nära flera gånger att min mage vänt sig utochin. 
Mina egna barns snor har jag givetvis inget svårt för egentligen men nu är det i sådana mängder att det är helt ofattbart. 

Vi har enbart huserat inomhus idag bortsett från Elsa som sov förmiddagsvilan ute på trappan.
Planen var att vi skulle gått ut i eftermiddags men det dröjde innan Albin kom till ro och tupplura och sedan hade han inga som helst planer på att vakna och gå upp. Elsa och jag var inne och väckte honom vid tre men så fort vi lämnade rummet somnade han om igen.
Jag lurade in farfar här en stund så jag kunde kila ut en liten runda med jycken och andas lite frisk luft. När jag kom tillbaka var Albin vaken igen.

Barnen tog sig ett bad innan läggning. Elsa hade svårt att komma till ro medan Albin hade ro men hade svårt att somna ändå. Inte så konstigt med tanke på hans utdragna middagsvila.
När Elsa väl somnat sov hon till lite efter nio. Jag försökte söva om men jag upptäckte att blöjan hade läckt. Hon och jag har nu gått och lagt oss. Hon tycks dock inte ha någon jättebrådska att lägga sig igen. Just nu sitter hon i sin säng och pratar förfullt och slänger ut nallar och nappar på golvet.


Jag kände mig riktigt risig imorse. Halsont och ömmande kropp. Men faktiskt att det blev bättre under dagen. 
Känner mig fortfarande lite halvvissen men ändå hyfsad.
Barnen har varit relativt pigga och glada. Något slöare än vanligt. 

Kommentarer
Postat av: Mamma / Mormor

Krya på er allihopa ;-)

2015-01-28 @ 07:42:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0