Bad och cykling

I förmiddags cyklade vi ner till gamla affären i byn, nya garnaffären hade nämligen premiäröppning.
Väldigt fint och inspirerande hade de gjort det med mycket gamla prylar här och var. Fast sortimentet var ganska tafatt ännu. Mest rester från butiken hon hade innan.
Albin stod klistrad vid bordet med cider, salta pinnar och chips 😉 

Grabbarna åkte sedan iväg för att hämta hem en roddbåt vi fått.
Jag och Elsa åt lunch, tog en liten promenad och hon somnade som en stock. Hon sov i närmare två timmar! Jag hann greja massvis ute och fick flera rabatter rensade från ogräs äntligen.

Vädret har varit helt fantastiskt idag! Glad överraskning 😊 Det blev tom. poolbad i eftermiddags. Får ju passa på liksom 😊


Efter middagen ville Albin ut och cykla, vi andra hängde med på promenad.
Han är jäkligt duktig på att cykla nu! Men han har en stor fascination till att titta ner och bak på däcken när det snurrar och på kedjan. Det går lite krokigt då 😉
Vi stannade till nere hos Isak och kollade deras baksida som de grävde upp och jämnade till igår.
Sedan gick vi hem. Blev ett stopp borta hos gammelgrannarna också. Kom hem framåt halv åtta och barnen stupade nästan i säng. 


Nu har vi parkerat oss i soffan och gjort kväll. Jag är aptrött! Elsa och jycken höll oss vakna redan vid fyra imorse. Igen! 


När vi var ute och gick förut tappade jag mobilen i backen och skärmen sprack nere i ena hörnet! 
Jag har tappat den sjuhundra gånger innan på både asfalt, golv och betong utan att något hänt. Men idag, när jag den ramlade ner på en mjuk sandhög så sprack den. Typiskt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0