Fullrulle

Oj vad mycket det har hänt idag! Jag är helt slut 😊

Farmor kom hit i förmiddags och anslöt till släktträffen 😊

Mamma har klorinskurat tvättstugan åt oss idag. Något vi tänkt göra ända sedan nya infiltrationen blev färdig men det har liksom inte blivit av. 
Eftersom vi hade översvämningar där nere titt som tätt förut så har vi aldrig lagt någon större energi på att städa pedantiskt där men nu när vi äntligen slipper sådant elände var det fantastiskt att få det gjort. Klorinångorna fyllde hela huset och mamma blev nog lite klorinhög. Haha! Tack så jättemycket! ❤️ Nu kommer jag trivas att ta hand om all tvätt där nere igen. 

Pappa var ut och plockade av de små jordgubbar som fortfarande fanns som jag bakade paj med tillsammans med blåbär. Toppade den sedan med nyplockade smultron. Så gott!

Albin har varit ute och cyklat en massa och visat för moster och onkel.

Helen och Nichlas kom hit efter lunch. De hade utflyktat till Sala och Uppsala och åkte vägen förbi oss på hemväg.

Sedan blev det lite firande av Peter igen och fika. Han fick ett par presenter till och fick som vanligt hjälp av barnen att öppna 😊

Resten av eftermiddagen var det bara massa bus och lek. Barnen har fullt sjå att hinna leka med alla.

Jag fortsatte målandet av kökssoffan. Halvfärdig nu!

Grillade till middag, vinkade hejdå åt Helen, Nichlas och mormor Siv och därefter var det läggdags för de minsta.
Jag och Peter drog iväg på cyklarna upp i skogen bort till den nästintill igenväxta sjön Trehörningen. På hemvägen tog vi rundan runt "vår" sjö och stannade till nere hos M&M. Där blev vi kvar i säkert en timme innan vi trampade hemåt.
Väl hemma fick vi höra att Albin somnat som en klubbad säl men att det för mormorn tog typ två timmar att få Elsa att sova. Hon var otroligt närhetstörstig. Men sedan dess har hon sovit 😊

Nu är det godnatt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0