Lekland och röntgen

Idag hade jag tid att röntga knät 12.20. Vi åkte in till staden hela familjen vid elvatiden. Planen var att medan jag var på sjukhuset skulle de andra gå ner till lekparken i hamnen men så blev det inte. Elsa somnade i bilen på invägen och fortsatte sova även när de släppt av mig. Peter och Albin satt kvar i bilen för att låta henne sova färdigt och under tiden började det regna. De gjorde om sina planer och åkte till Busplejset istället. Där hade dom haft det toppen! Elsa blir ju helt överväldigad i lekparker och kan inte riktigt kontrollera sig 😊 Hon hade klättrat och åkt rutschkana för glatta livet och så även Albin (och pappan). Ätit glass hade de också!

För mig gick det också bra. Mitt knä har fått en ordentlig invändig koll nu. Först röntgade dom det vanligt och efter det magnetröntgades det också. 
Av med alla kläder och på med sjukhusskjorta. Inga smycken och inte ens hårsnoddden med lilla metall biten fick jag ha på mig. In i maskinen och på med hörlurar med musik. Men jäklars vad maskinen dundrade, brummade och smällde! En kvart tog det ungefär och det är svårt att inte röra en endaste liten fena på den stunden 😊 Men det gick galant alltihop. Nu få ny tid hos husläkaren och se vad röntgen visar. Bara att vänta.

Jag tog en vända på stan efter sjukhuset innan jag mötte upp de andra igen. Vi har kommit på det att det antagligen kommer gå åt en hel del kalsonger och byxor åt Albin nu när dagis drar igång igen och sådant är inget han har i överflöd. Jag hittade lite och får känna mig nöjd tillsvidare. 

Vi styrde vidare mot Ica innan vi åkte hemåt i regnet.
Ett riktigt åskskursväder har det varit idag. Kolsvart himmel stundvis samsandes med stekande sol korta stunder och skurar. 

Båda barnen somnade såklart på hemvägen och även idag blev Albin ett monster när han vaknade.
Middagen blev högljudd och tjatig. Tillslut gick han själv och stängde in sig på sitt rum 😉

Elsas nattning tog tid för pappan idag. Förrädiska tupplur i bilen på hemvägen!
Albin satt i soffan och tittade på Bompa och fick bara svårare och svårare att sitta stilla. Efter en stund gnäller han på värk i benen. En hutt med Alvedon senare läste vi bok och sa godnatt. Han har sovit som en stock sedan dess.
Elsa också när hon tillslut behagade somna efter över en timmes nattning.

Ikväll plockade jag faktiskt fram min virkning! Det har nog gått över en vecka sedan jag virkade. Kors i taket! 😊
Peter ägnade kvällen åt tv-spel nere i källarn.

Nu sova! Jag ska upp och jobba imorgon bitti.


Kommentarer
Postat av: Mamma

Vad bra att de tittade noga på ditt knä. Hoppas du får en tid till doktorn lite snabbt.

2015-07-24 @ 11:10:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0