Massa bad

Vi vaknade upp till ytterligare en het dag. Vi drog in till staden direkt efter frukost och uträttade några ärenden samt handlade. Albin bestämde att vi skulle äta varsin korv innan vi åkte hem 😊
Lika bra att gå inne på svala Ica när solen är som stekigast ute.

Det blev dyk ner i poolen direkt när vi kom hem och direkt efter det gick vi ner till badet. Isak premiäröppnade sitt café där idag så vi var ju tvugna att fika 😊
Goda chokladbollar tyckte Elsa!

Och sedan blev det dyk ner i plurret igen 😊 

Elsa som bara sov typ en kvart i bilen på hemvägen tidigare var riktigt trött, varm och grinig under eftermiddagen. Hon och jag gick med vagnen både till och från badet i hopp om att hon skulle slumra men så blev det ej. Men när hon äntligen fick lite middag i magen blev det bättre 😊Efter maten blev det poolen igen och Albin snaskade lite fredagsgott till Bompa innan läggningen.
Elsa somnade tre minuter efter sista vällingklunken. Helt slut var hon! En timme senare vaknade hon igen och efter ha slukat ett par deciliter vatten somnade hon tillslut om.

Vi införskaffade en till bordsfläkt idag och hela eftermiddagen och kvällen har de stått och gått, en i Albins rum och en i vårt sovrum, i hopp om att de skulle röra runt på luften lite. Men de har hjälpt föga. Det är väl först nu som det börjar kännas liiiiite behagligare. 


God natt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0