Onsdag

Albin och jag for in till staden i förmiddags för att fixa lite inför pappans födelsedag imorgon 😊
När vi åkte förbi djuraffären fick han för sig att han ville dit och titta på djuren
Han förklarade för mig att fiskar faktiskt också är djur 😊

Och på Ö&B hade de fina bilar!

-mamma! Sånna ska vi köpa nångång 😊

Inne på Ica fick han en slusch och satt nöjd i vagnen. Bra lunch 😉 Jag erbjöd honom en korv också men det ville han inte ha


När vi kom ut från Ica sken solen men Albin påstod att det skulle bli regn för det var minsann regnmoln på himlen. Och mycket riktigt! På hemvägen möter vi ett skyfall och vägen förvandlades nästan till en flod. Men hemma var det sol och torr backe. Det dröjde bara en halvtimme så kom regnet hit också och åskan mullrade på håll från flera håll. 

Vi fick eftermiddagsfikagäster idag! Jessica och Peshraw kom hit en sväng. Vi fikade och efter det plockade Albin fram legot. Peshraw hjälpte till att bygga 😊

Men ganska snart lessnar Albin och vill vila på soffan. Strax efter gnäller han över att kinderna gör ont och när jag känner honom över pannan är han jättevarm! Tempen stannade på nästan 39 grader och han blev riktigt risig. Bara sådär huxflux! Han la sig i sängen och somnade på stört och sov en timme.
Det märkliga är att även Jessica fick feberkänning just när hon klev ur bilen här och började må väldigt risigt även hon. 

Vi grillade kyckling på ölburk till middag. 
Albin ville inte ens smaka utan låg helt utslagen på soffan bara. Inte ens lite frukt gick att lura i honom. 

Gästerna åkte hem och vi började natta barn.
Albin frös och tog en varm dusch innan han la sig och det gjorde gott. Nu hoppas vi att det går över lika fort som det kom. Att det var typ väderomslaget som gjorde det. Likaså för Jessica som tempade över 39 grader när de kom hem.

Peter och jag har sett film ikväll. Det blev typ tjugoelva pausar pga. pipiga barn 😉 Elsa piper fortfarande.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0