Vi som hade börjat tappa hoppet fick oss en riktig käftsmäll! 😊

Vi är så sjukt jävla stolt och imponerad av vår Albin! Sedan vi kom hem från Öland har han inte använt blöja och det går riktigt riktigt bra nu! 😊 
Eller egentligen började vi redan innan vi åkte till Öland, vi sa att nu är blöjorna nästan slut så nu måste vi spara på de vi har kvar och Albin var med på noterna. 
Men när vi sedan åkte till Öland och vi inte visste var det fanns toaletter någonstans så blev det att han hade blöja när vi var iväg på utflykter.
När vi kom hem drog vi igång på riktigt igen. De första dagarna höll vi på att bli tokiga och började tro att ungen skulle använda blöja resten av livet. Vi kunde fråga honom om han var bajsnödig, han svarade nej men ändå bajsade han i kalsongen fem minuter senare. Såhär höll vi på i flera dagar.
Kisseriet gick lite bättre. 

Men så en dag släppte det och nu på cirka fyra veckor har det bara skett någon enstaka olycka. Helt ofattbart!!!
Vi är så lättade och glada allihopa.

Nu återstår fortfarande övandet med att vänja sig vid att göra sina behov någon annanstans än bara hemma. 
Det är bara pottan han vill använda. Toaletten har gått bra ett par gånger och likaså ute i det fria. Men det tar emot av någon anledning och använda en offentlig toalett är ännu svårare. Då håller han sig istället tills vi kommer hem och han kan hålla sig i mååånga timmar. 

Nätterna är inget bekymmer, ingen blöt säng hittills. Och nätterna var vårt sista bekymmer eftersom han varit nattorr i ungefär ett år.

Ja OJ! så stolta vi är över vår stora lille pojk ❤️ 
Pappan och Albin kom överrens om att han skulle få en timmerbil när han var helt blöjfri. Men när pappan insåg att de kostade närmare 500 kr blev han lite snål 😉 Men istället kom han att tänka på bussen på Ica som både lyser och spelar musik, den har ju Albin suktat efter länge och han nöjde sig bra med den (och pappan sparade 400 kr 😉).

Vår superduktiga pojk ❤️
Men sin nyinköpta buss för ett par veckor sedan. Den har det lekts flitigt med sedan dess. 

Kommentarer
Postat av: syrran/moster

Duktiga Albin. Du blir så stor och vilken fin buss, den får du visa för moster nästa gång.

2015-07-31 @ 09:48:09
Postat av: Mormor

Ja, du är verkligen duktig Albin! <3

2015-07-31 @ 20:30:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0