Den "glömda" torsdagen

Elsa och jag drog till öppna i förmiddags. Jag var i valet och kvalet om vi skulle eller inte men när vi ändå var vakna sedan sex imorse och redo för dagen vid halv nio så drog vi iväg. Vi hade ju ändå varit tvugna att åka in och handla innan Albin skulle hämtas på dagis.

Det blev ingen lång visit på öppna, lite mer än en timme bara men vi hann iallafall vara med på sångstunden och det är kul. De bästa sångerna är de som man klappar händer i tycker Elsa 😊

Sedan var det handling som gällde innan dagis. 
Elsa började bli ordentligt sliten och tyckte väl inte handlingen var superrolig men det gick bra ändå.
Såhär kan det se ut när man med alla medel försöker ha en hyfsad nöjd unge i kundvagnen 😉
Ett uppgnagt riskakepaket! Ser ut som en råtta varit i farten 😊

Jisses vilket liv det var när vi kom hem. 
Albin hann såklart somna ett par minuter i bilen och då blir han världens grinigaste. Men när jag tillslut fick in honom så gick han självmant och la sig. "JAG VILL SOOOVA!" vrålade han och kröp upp i sängen och somnade bums.
Elsa somnade ju såklart också i bilen och var både hungrig och fortsatt trött när jag bar in henne. Hon somnade också typ direkt när hon landade i sängen. 
Sedan var det hur lugnt som helst här i nästan två timmar. Jag hann plocka upp alla varor, äta, dricka kaffe och virka lite 😊

När de vaknade åt vi mellis och gick ut. Tog en liten promenad och pappan kom hem tidigare! 

Efter middagen gick grabbarna ut och lastade på grävmaskinen på traktorsläpet och kör i skrivande stund tillbaka det. Färdigtgrävt för denna gång!

Elsa tog en dusch och nu sover hon faktiskt.
Jag ska ner och hänga tvätt.

För några veckor sedan införde jag en ny rutin- torsdag= städdag. I hopp om att lyckas få städningen lite mer kontinuerlig och slippa städa på helgerna och istället göra något roligt. Eller inget alls. 
Storstädning är inget krav men att vi iallafall fixar till eländet lite grann.
Hur har det gått då?
Inte alls! Haha! Första veckan var jag skitladdad på onsdagen för att ta tag i städningen dagen efter men när torsdagen kom så hade jag fullkomligt glömt bort att det var städdag.
Veckan efter det var vi trötta och griniga och hade noll entusiasm till att städa. 
Veckan efter det var det ju bara grävning som gällde för Peter på all "ledig" tid men jag gjorde iallafall ett försök till lite städ trots två ungar i släptåg. 
Denna vecka har jag återigen fullständigt glömt bort vad torsdagar bör ägnas åt= dammråttor i hörnen, kladdigt golv i köket och grushögar i hallen.
Men men, det är ju en dag imorgon också... 


Det varvfaktiskt tredje torsdagsmorgonen imorse som var helt fantastisk! Sommarkänsla och längtan delux!
Men framåt lunch stökade vädret till sig igen. Precis som vanligt 😞

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0