Det är såhär det ska vara! Fast utan sjukan då.

Idag har det faktiskt nästan varit riktig sommar! Äntligen! 😊
Barnen har äntligen kunnat använda sina sandaler. Albin blev överlycklig när jag föreslog det. (Elsa tjuvstartade faktiskt för några veckor sedan då jag inte lyckades hitta hennes vanliga skor efter att hon burit omkring på dem inne.)

Albin har varit hemma från dagis idag med hosta och feber. Han började hosta lite i lördagsmorse. Natten till söndag kruppade han lite men sedan blev det inget mer. Men natten till idag sov han oroligt och tidigt imorse kom febern.
Han är inte speciellt påverkad, han fick alvedon vid sex imorse och sedan gick hela dagen utan det knappt märktes att han var sjuk. Jag tempade honom innan läggdags och då gick den ändå upp till 38,4. 

Vi har var ute hela förmiddagen. Albin propsade på att vi skulle ut. "Solen hiner det är varmt idag. Det är sommar nu! Vi måste gå ut!"
Sagt och gjort 😊
Större delen av tiden ute ägnar han åt att håva i poolen. "Mamma ta kort på kalbaggen!" Bilden ner till vänster 😊 

Och Elsa är fullkomligt koppeltokig! Får hon inte hålla i kopplet (med eller utan hund) så blir hon skogstokig.
Albin har ju en mjukdjurshund med sele och koppel, den slåss dom om! Jisses alltså 😊 Vi måste skaffa Elsa en egen hund med koppel! Vår riktiga hund är ju inte jätte exalterad över att bli rastad av en liten ettrig ettåring 😉

Barnen stupade i säng efter lunch och sov redan innan klockan hunnit bli tolv. Resultatet efter lite nattstök vid tre inatt och sedan göra morgon redan innan sex. 
Elsa sov oroligt och jag fick söva om henne två gånger. Båda barnen var sedan vakna runt halvtvå.
Albin var fortfarande slöman och ville se film. Han fick faktiskt äta sitt mellis i soffan idag 😊
Sedan gick vi ut igen och nu var det varmare än i förmiddags! 

Efter middagen tog vi en cykeltur. Länge sedan sist! Det har ju inte varit något roligt cyklarväder förän nu. Vi cyklade enbit bortåt skogen och på hemvägen stannade vi till nere vid badplatsen och fikade. Mysigt! ❤️ 
Elsa var trött och sliten och kunde inte sitta stilla många sekundrar medan vi fikade. 
Albin ville helst stå på bryggan och spana efter fiskar och hajar såklart 😉 
I cykelkärran satt de som två tända ljus. Och bak i bagaget låg jycken såklart! 

Vi var hemma vid halvsju och då var det nattningsdags. Elsa tog god tid på sig trots hennes slitna skick. Men hon var pappans bekymmer ikväll 😉 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0