Frisk igen

Albin har varit feberfri hela dagen och hållit högt tempo. Vila middag hade han INTE tid till. Inte Elsa heller. Trots mina tappra försök. Ingen rast idag inte.

Satte på en film innan eftermiddagsmelliset och Elsa satt och slöade i sittsäcken en lång stund. En liten tupplur hade ju inte skadat.

Efter mellis gick vi ut. En liten promenad och efter det drog jag och Elsa iväg en snabbis till affären. Albin ville hellre stanna hemma med farfar och så fick det bli.

Väl hemma igen var det bara att dra igång med middagen. 
Lagom till vi skulle sätta oss till bords kom farmor oväntat förbi. Hon gjorde oss sällskap vid maten och stannade kvar en stund och lekte såklart. 

Möss/hatt/kepsprovning

Elsa somnade väldigt lätt vid sextiden. Inte konstigt efter ha varit vaken sedan tio i förmiddags. 

Vid halv sju kom pappan äntligen hem! Han är på utbildning nu i tre dagar på Teknologiska Institutet inne i Stockholm och är borta tolv timmar. Vi som är bortskämda med att ha honom här hemikring om dagarna annars med bara en kvarts resväg till och från jobbet. 
Han kom precis lagom till att lägga och läsa bok för Albin.

Elsa har knorrat lite ikväll. Hon har hostat lite idag men ändå varit pigg och hållt igång som vanligt. Hoppas det inte blir värre.


Imorgon tänker jag skicka iväg Albin till dagis igen. 
Eftersom pappan inte kan lämna på morgonen så har vi ändrat tiden lite så han börjar halv nio istället och går till halv två. Det tycker han ska bli kul att få vara med på sagoläsningen efter lunchen och efter det gå ut och leka. Jag hämtar ju honom alltid precis efter lunchen annars. 

Nu säger vi godnatt! Måste upp tidigt och få barnen klara så vi hinner iväg i tid till dagis. Fast de har ju numer som rutin att vakna och gå upp redan vid sex. Båda två! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0